Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párhonapja volt egy terhességi...

Párhonapja volt egy terhességi vaklátmám! Nem jött meg volt 2 pozitiv és 3 negativ tesztem! Voltam orvosnál de elküldött mi van most akkor? (Többbi lent)

Figyelt kérdés

A párommal megszakitásos modszerrel "védekezünk" tudom ez nem védekezés...

2-3 honapja mint leirtam volt 2 pozitiv és 3 negativ tesztem hétfő regfel pozitiv utána zsinorban 3 nagativ majd megint pozitiv...

voltam vérvételen UH-n

a doki látott egy pici pontpt azt mondta csináljak még egy tesztet és menjek vissza ha pozitiv a tesztel együtt de nagativ lett!!

azota felszedtem pár kilot nem sokat 4-5 kilot de ennek örülök mert vékonc voltam nagxon az elmult időbe hányingerem van feszül a mellem és néha szurkál hasam amin amugy nem látszik semmi csak kicsit gömböjű de semmi extra!!

a menzeszem megjött 4nap késéssel...

Most olyan érzésem van mintha mocprogna a hasamba valami a doki nem foglalkozik velem a teszt nenm mutatja ki... mi lehet ez??! :(

Kezdek megrémülni segitsetek

17 éves vagyok a sulival végeztem már dolgozok

2015. júl. 29. 08:27
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

magánba elmész uh-ra és ha annyi idős lennél hogy mocorog akkor 5ezerért megcsinálják és látják egyértelmüen.

Amugy nem kértek tőlem pozitiv tesztet sztk-ban sem,mikor elmondtam miért jöttem.Még nem volt szivhang,azt mondták 2 hét mulva menjek vissza.Visszamentem,és már egyértelmü volt.

Hol laksz amugy??,

Mikor volt meg utoljára pontosan?

nekem a 20. héttől mocorgott annyira h párom is érezte,előtte még nagyon kicsi.

Itt irogatni felesleges,a végén megszülsz ugy h egy kötelező vizsgálato se voltál.Doki akkor is megvizsgál ha közlöd vele miota késik,nem csak a terhesség miatt hanem hogy lássa nem más miatt késik-e?

2015. júl. 29. 10:40
 12/51 A kérdező kommentje:
Most megyünk orvoshoz irok majd!! Jön az anyukám és a párom meg a szülei is mert őssze estem jelentkezek majd ha megtudtam valamit
2015. júl. 29. 11:47
 13/51 A kérdező kommentje:
Most is megjött 2 napra 25.-én jött meg
2015. júl. 29. 11:48
 14/51 anonim ***** válasza:
A HCG szintet még mindig nem tudtuk meg, de várom a fejleményeket.
2015. júl. 29. 13:58
 15/51 A kérdező kommentje:

7,650 hCG szint (mIU/ml)

ez most jo vagy rossz??

Várunk az ügyeletes dokira 5x elbőgtem már magam ha eszek hányok ha iszok akkor is...

mindenki ideg beteg... kezdek aggodni

2015. júl. 29. 14:45
 16/51 anonim ***** válasza:

Pont annyi?

[link]

Kételkedem...

Hülye iskolaszünet...

2015. júl. 29. 14:48
 17/51 anonim ***** válasza:
ha pont ennyi is akkor nem érezheti párod a mozgásokat,sőt még te sem...
2015. júl. 29. 14:52
 18/51 A kérdező kommentje:

Anya beszélt a dokival azt mondta neki hogy csak egy picivel magasabb ennél az értéknél mert hogy ez valami átlag vagy mi a tököm .. nem vagyok othon ebbe.. mindenki engem nyuktat de már ettől kapok idegrohamot lassan

én már lassan irni se tudok nem hogy felálni vagy beszélni..

2015. júl. 29. 14:55
 19/51 A kérdező kommentje:
Valamit éreztem nem is kevésszer és most görcsölök... orditani tudnék :(
2015. júl. 29. 14:56
 20/51 anonim ***** válasza:
ilyenkor még ennyi idős terhességnél nem érezheted,vagy ha idősebb terhes lennél,20 hét körüli,akkor a hcg-d kevés nagyon.
2015. júl. 29. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!