Mi a véleményetek az Ebay terhességi tesztekről? Mert vaterásról sok rosszat hallok :S
Nektek melyik fajta vált be?
Milyen érzékenységű?
Mikor mutatta ki hogy pozitív ?
10 dpo után szeretnék majd tesztet csinálni.
Jelenleg 7-8 dpo-n vagyok.
Köszönöm aki érdemben válaszol. :)
Hát le is foglak pontozni, mert
1. nem ez volt a kérdés.
2. nem tudod a hátteret.
Nekem ha sikerül a baba minél előbb tudnom kell róla, mert gyógyszert kell szedjek rá, hogy megmaradjon.
Amúgy ne aggódj telik drágább tesztre is, de ha van olcsóbb ami ugyan olyan jó mint a 2000 Ft-os akkor miért is ne azt használjam el?!?!
Szóval remélem most már máshova nem fogsz ilyen okosságot írni míg nem tudod, hogy mi a helyzet.
Köszike!! :) ;)
Sajnálom :(
Akkor lehetséges h tényleg csak ezért adnak ilyen olcsón sok darabot..mert nem is megbízhatóak :S
Szerettem volna ha legalább valamelyik beválik..
Nekem a fastest.hu -n rendelhető simán jó volt.
(Első: nem azért vettem egy átlag teszt árán 10-et, mert nem engedhetem meg magamnak, hanem mert két év próbálkozás, rendszertelen mensi mellett felesleges pénzkidobás 500.-ért tesztet venni, amikor 50-ért is lehet kapni. Tök ugyanaz.)
Nàlam a negatìvon soha nem volt semmilyen csìk, ha nem volt cs8k, nem volt baba. One stepet hasznàltam többnyire, de volt hogy x epilt, ill. amin nagyon meglepődtem, az a facelle volt, sokkal erősebben làtszott raht a csìk, mint az ugyanolyan érzékenységű one step kazettàson. 13. dpo-n erős csìkom volt, volt otthon 10-es tesztem is, de azt nem hasznàltam el.
Szerintem nyugodtab rendelj one step 10-est.
Nem a kérdésre válasz, de ha valakinek nincs pénze csinálhat magának is tesztet, több módszer is van rá.
Valaki próbálta már valamelyiket? :D
Érdekesek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!