Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után kinek mikor jött össze a baba?

Figyelt kérdés
Minden rendben volt a terhességgel?
2015. júl. 31. 09:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
márciusban hagytam abba 2 év után a gyógyszert, azóta próbálkozunk, eddig nem jött össze... 22 vagyok, első baba lenne.
2015. júl. 31. 12:53
 12/17 anonim ***** válasza:

1 évig szedtem, februárban abbahagytam, márciusban óvszert használtunk, áprilisban nem tudott megtapadni, májusban összejött :)

12+5hkm

2015. júl. 31. 13:01
 13/17 anonim ***** válasza:
szia én novemberbe hagytam abba 2 évig szedtem és még nincs azóta baba.
2015. júl. 31. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia!10 évig szedtem,2.próbálkozásra jött össze a fiam,zavartalan terhesség volt. Érdemes 2-3 hónapot várni,mert bár gyógyszer után könnyebb teherbeesni,az iker terhességek száma is magasabb(a petefészek hirtelen felszabadul a gátlás alól),viszont a megtermékenyített petesejt nem biztos,hogy be tud ágyazódni,mert a méh nyálkahártya regenerálódásához (felépüléséhezv)több idő kell,így a vetélések száma is magasabb.
2015. aug. 1. 09:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Én 3és fél évig szedtem, 4 hónapra rá első próbálkozásra sikerült, de 12 hetesen el kellett vetetni, most újra próbálkoztunk, 2. alkalomra sikerült, igaz, még csak 4 hetes lesz, de sikerült :)
2015. aug. 1. 17:32
 16/17 anonim ***** válasza:
2 és fél évig szedtem csökkentett hormontartalmú fogamzásgátlót, 10 hónapot vártunk a babára, mikor eldöntöttem hogy a kövi hónapban hőmérőzök és ovutesztelek addigra pozi lett a teszt. 9hkm :)
2015. aug. 1. 19:19
 17/17 A kérdező kommentje:

Gratulálok mindenkinek!

Én majdnem 2 éve szedem és most fogjuk abbahagyni, hát kiváncsi vagyok mikor jön össze!

A kismamák majd néha írjanak, hogy hogy vannak :)

2015. aug. 1. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!