Vegyek tesztet?

Figyelt kérdés
Április 30.án megjött 4.én már nem vettem be újabb adag fogamzásgátlót, azóta se szedem... Hol védekezünk, hol nem. 5.én el is múlt a mensim. Tegnapra vártam, hogy megjöjjön de még nem jött meg, A melleim már lassan 1 hete fájnak és szúrkál a hasam is kb azóta. Csak a gyógyszer letétel kavar be? Mikor vegyek tesztet ha nem jönne meg? Mit gondoltok? Lehetek terhes is? Igazán nagyszerű lenne :)

2015. máj. 25. 11:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, persze. Szerintem kb elsején tesztelj, addig várj. Korántsem biztos, hogy pont 28 napra áll vissza. Előtte hány napos volt?
2015. máj. 25. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehetsz, de a teszt még korai lehet. Mivel nem tudjuk, mikor volt a peteérés nehéz megmondani, hogy mikor mutat már biztosat, ha van valami.
2015. máj. 25. 11:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 25 napos ciklusaim vannak.
2015. máj. 25. 11:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor tartom, hogy kb elsején tesztelj szerintem. Tesztelhetsz ma is, csak sok értelme nincs, mert ha negatív, akkor még mindig ott a halvány remény, hogy de mi van, ha mégis. Szóval szerintem akkor érdemes, amikor már biztosan mutatna valamit. Az meg kb jövő hétfő.

A gyógyszer után nem biztos, hogy megint 25 naposan lesznek a ciklusaid, könnyen lehet, hogy 28-ra áll vissza, de az is előfordulhat, hogy nem áll vissza azonnal, és azért késik.

2015. máj. 25. 11:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Jövőhéten veszek egy tesztet... csak addig bírjam kivárni :) :)
2015. máj. 26. 12:49
 6/10 A kérdező kommentje:

Nos, ma vettem egy tesztet..... épp disznóhusit sütöttem és igen rosszul lettem.... itt az eredménye! :) :) :) :) :)

[link]

2015. máj. 30. 18:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Jó egészséget!
2015. máj. 30. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok! Minden jót nektek!
2015. máj. 30. 18:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Jaj de szép erős pozi, gratulálok! :)))))
2015. máj. 30. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez elég egyértelmű! Gratula!
2015. máj. 30. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!