Vegyek tesztet?

Figyelt kérdés
Együtt voltam barátommal, rá 1 hét múlva megjött a mensim, semmi szokatlan nem volt benne, azóta feltehetőleg volt egy ovulációm is, mert leesett a hőm, szurkált a petefészkem és volt nyúlós nyákom. Viszont azóta a hőm este felmegy 37.4-ig is, pedig nem szokott max. csak 37.1-ig. Meg vagyok fázva. Lehetséges, hogy ettől ilyen magas vagy terhes lehetek? Nem jönne jól a baba, mert sajnos azóta szakítottunk...
2014. nov. 2. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes, megfáztál.
2014. nov. 2. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nem a terhesség ez a betegség miatt van.
2014. nov. 2. 22:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Reggel még mindig nem egyből felkelés után és kb. 3 órát aludtam, majd felkeltem, emeletről le, fogat mostam, mosdóban voltam, vissza az emeletre és úgy

mértem a hőmet, 36.7. Aztán ahogy hazaértem sokáig folyamatosan 37.1 fokot mutatott a hőmérő, most vacsoráztam, mosdóban voltam, császkáltam, mászkáltam

és 37.5, emellett nagyon be is van fűtve. Mitől lehet ilyen nagy a hőingadozás? Gondolom az alaphőm is alacsonyabb ennél, de ugye nem egyből felébredés után mértem

és nem is aludtam sokat. Még mindig náthás vagyok, bár most már nem az a folyamatosan fújom az orrom, hanem sosem érzek valamelyik oldalt, bedugul a fülem,

ha fújom az orrom és nem olyan sokat köhögök, de akkor vagy nagyon szárazan vagy sok huruttal. Azt elfelejtettem odaírni, hogy előnedv kerülhetett belém max.

A nőgyógyászom is azt mondta, hogy nagyon kicsi lehet az esély rá, hogy terhes legyek, elhanyagolható én mégis parázok a hőm miatt. Vagy semmi okom tényleg az aggodalomra?

2014. nov. 4. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyire aggódsz csinálj egy tesztet.
2014. nov. 5. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!