Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vegyek tesztet vagy ne?

Vegyek tesztet vagy ne?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, van már egy gyönyörü 10 hós kislányunk, és szedem a fogamzásgárlót, szlés után amikot elkezdtem szedni volt 2x is olyan hogy a gyógyszer szünetes héten ne jött meg, mind2 mentem azonnal orvoshoz, de " szerencsére" semmi, igyekszem mindent megtenni érte hogy ne legyen több meglepetés, nos, 8 honapja szedem és mostanában hol délbe hol este szedtem be az aktuális adagot, sőtt volt olyan hogy elfelejtettem, de az előzö ciklus végén minden rendben megjött, de most alig 2 hete szedem és barnáztam, nem tudom mire vélni, esetleg az összevisszaság miatt lehet ? azota visszaáltam rendesen este veszem be, de viszont éltünk nemi életet, nyilván még nem esedékes hogy megjöjjön, és csütörtökön megyek orvoshoz mert annyira be szoktam görcsölni hogy olyan mintha leszakadna a hasam( aki már szült annak az összehuzodásokra gondolojon kb ) esetleg van rá esély hogy terhes legyek? ( nem szeretnék de 24, orán belül mindig bevettem a tabit) villetve ha egy nőnek cisztái vannak , lehet köze a hasgörcshöz? vagy mi okozhatja ezt ? Ja és a Gestomix 20 asat szedem ( állítolag a leggyengébb) köszönöm a válaszookat :)

2014. júl. 5. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha csütörtökön úgyis mész orvoshoz, akkor tök fölösleges a teszt, ha terhes vagy, akkor azt az orvos is látni fogja.

És ha össze-vissza szeded a gyógyszert, és tök mindegy, hogy 24 órán belül beveszed, ha 12 órán túl pótolsz, akkor az kihagyásnak minősül, vagyis olyan, mintha be sem vetted volna, vagyis csökken a hatás vagy hatástalanná válik a gyógyszer és ez mind tökéletesen kedvez a terhességnek is és annak is, hogy össze-vissza barnázol.

De amúgy, ha nem akartok még másik gyereket, akkor miért nem szeded rendesen a gyógyszert? Ha nem szeded rendesen, akkor ne csodálkozz, ha terhes leszel. Ha meg babát akartok megint, akkor meg minek szeded? Akkor abba kell hagyni.

A többi kérdésedet pedig tedd fel az orvosnak, arra ő tud neked pontos választ adni a vizsgálat után.

2014. júl. 5. 20:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Teljesen szét szórt voltam, foggalmam sincs hogy lehettem ilyen felelőtlen, mégis én ugy érzem nem vagyok terhes bár ha az lennék se éreznék tul sok mindent tudom, csak bizni tudok hogy ebből az eggyetlen hibából tanulok és még jobban oda figyelek, barázás lehet valami oka ? ciszta ?
2014. júl. 5. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem szeded rendesen, akkor a későn pótolt szemet úgy is értelmezheti a szervezet, hogy kimaradt, ezáltal mondjuk a barnázás egy vérzés volt, egy megvonásos vérzés (amit ugye a gyógyszer szünetre történő abbahagyása vált ki, de nálad nem szünet volt, csak simán nem vetted be időben) vagy lehet hormondolog is. Tehát egy bizonyos hormon kavarodott meg és azért barnáztál.

A cisztát pedig ne kérdezd, de az is okozhat ilyen jellegű problémákat, de azért írtam, hogy mivel itt senki nem orvos és senki nem tud neten keresztül megvizsgálni sem, így biztosat csak is az orvos mondhat vizsgálat után.

2014. júl. 6. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!