Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vegyek tesztet vagy sem?

Vegyek tesztet vagy sem?

Figyelt kérdés
Menstruációm 42.napra jött meg ebben a hónapban szombaton.Előtte volt csütörtökön (ck.40.nap) halvány de látható pozi tesztem.Aznap este volt egy kis barna folyásom majd szombat reggel megjött és már tegnap reggelre el is múlt.Szombaton és vasárnap a vérzésem se közepesnek se gyengének nem lehetett mondani,olyan 2 közti állapotban volt,hétfőn gyenge volt,kedden meg már csak pecsételtem.Most vérzésem nem volt darabos és a hasam sem görcsölt úgy mint ahogy szokott plusz olyan a melleim mint amiknek izomláza van.Szerintetek érdemes lenne ilyen esetben tesztet csinálnom?
2015. ápr. 16. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem orvoshoz fordulnod is érdemes. Az ultrahang többet tud mondani.
2015. ápr. 16. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha volt pozitív teszted a 40. napon, akkor már el kellett volna menni dokihoz, nem tesztelgetni össze-vissza.
2015. ápr. 16. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy tesztet megér, lehet nem csak kémiai terhesség és ott van a baba.
2015. ápr. 16. 16:54
 4/7 A kérdező kommentje:

78%-os nem tesztelgettem össze-vissza...Abból még nincs semmi baj ha csinálok egy tesztet.Nem is szokásom mensi előtt tesztelni sem.Hamarabb meg azért nem mentem dokihoz mert 31 naposak a ciklusaim és nem 28.

Szerdán megyek dokihoz persze csak addig is megfordult ez a fejembe,hogy nem-e lehetséges ez.

2015. ápr. 16. 17:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja még annyi,hogy annyira halvány volt a teszt,hogy simán lehetett volna mondjuk szellemcsík is.Csakhát fura mensi miatt gondoltam arra,hogy lehet nem is szellemcsík volt.
2015. ápr. 16. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
De még a 31 nap meg a 42 nap között is van majd két hét, vagy már számolni sem tudok?
2015. ápr. 16. 17:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen majdnem 2 hét van a 2 időpont között,de késői peteérésem volt.A 31 napos mensi előtt 2 nappal volt ovum ezért sem mentem dokihoz.
2015. ápr. 16. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!