Fogamzásgátló abbahagyása után kinek mikor jött össze a baba?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok :-) Az első manónk a 2. hónapban összejött, igaz előtte nem szedtem gyógyszert. Most tervezzük s kistesót :-)2015. máj. 5. 12:18
1/8 anonim válasza:
az első hónapban. októberben megjött, többet nem szedtem, és többet nem is jött meg :D
2/8 anonim válasza:
Én kihagytam 3 hónapot a fogamzásgátló abbahagyása után (tudom, hogy nem kell, de én így akartam) és utána a 2. próbálkozós hónapban összejött a baba.
3/8 anonim válasza:
4 évvel később, mert a fogamzásgátló elnyomta a tüneteimet, hogy PCOS vagyok. Hosszú utat tettünk meg, kivizsgálásokkal és kezelésekkel.
4/8 anonim válasza:
Én egy hónapot hagytam ki, az első rendes menzesz után próbálkoztunk és elsőre össze is jött.
5/8 anonim válasza:
A gyógyszer abbahagyása után kb. 3 hónappal jött meg, akkor kezdtünk próbálkozni, a 4. hónapban jött össze a baba.
6/8 anonim válasza:
Első babánál rögtön nm is jelentkezett a vérzés, másodiknál a második hónapban.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=fogamz%E1sg%..
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a linket :-)
2015. máj. 5. 19:35
8/8 anonim válasza:
De szerencsések vagytok! :) Én egy hete tettem le a gyógyszert, és rajta vagyunk a dolgon... remélem hamar összejön! Ahogyan nektek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!