Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csnaltam tesztet, es a csik...

Csnaltam tesztet, es a csik helyett egy potty lett ott, de lila. Meg csak a 8. dpo-n vagyok, tudom korai volt de most izgatott letem. Volt mar ilyen valakinek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 21:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Naná, hogy az van ráírva, hogy nagyon korán kimutatja. Elvégre el akarják adni, vagy mi a szösz. :-) Ugyan miért írnák rá azt, hogy pont ugyanolyan jó, mint a többi?

Én a Vateráról rendeltem olcsón 10-es érzékenységű teszteket. Kb 100 ft volt darabja (One Step típusú). Na, ebből aztán lehetett lődözgetni akár naponta is egyet. ha türelmetlen vagy, akkor ezt javaslom neked is, ez legalább pénztárcakímélő.

Igaz, én 12 dpo-nál kezdtem: [link]

2010. márc. 8. 23:54
 12/12 A kérdező kommentje:

Ez tok jo, lehet latni hogy sotetedik. :)

Sajna nem Magyarorszagon elek, igy nem tudok olcso Vaterasat venni. Ma vettem Tescosat, az olcsobb volt. Szerintem pentek korul tesztelek. Annyira turelmetlen vagyok...

2010. márc. 9. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!