A pocakom jobb oldalán kijött egy apró, picit érzékeny lila pötty, ami most szép csíkká kezdi kinőni magát, és egyre jobban fáj. Ez mi? Volt/van ilyenje valakinek?
Figyelt kérdés
Olyan lila, mintha beütöttem volna, de nem volt rá példa, és egyre jobban fáj.
Doki nem nézte, vagy ha utolsó vizsgáltkor látta is, nem mondott rá semmit.
Elsőre olyannak tűnt az a lila pöty, mint a mellélőtt vérvétel után a véna, ahhoz tudom hasonlítani, de a pocim közelébe sem került tű, szúró vágó eszköz, asztal sarok stb.
És nem a bőröm az.
Köszönöm a válaszokat
2009. máj. 9. 10:17
1/5 anonim válasza:
Szia!
Gondolom a bőröd feszülésétől megrepedt egy nagyobb hajszálér, ez lehet az oka a dolognak. Ne aggódj, ha a doki nem mondott rá semmit, biztosan normális.
Boldog Pocakosodást!
36+1 heteske
2/5 A kérdező kommentje:
De miért akarja körbefutni a pocakomat, két irányba kezdet a pöttyből csík futni.
2009. máj. 9. 10:28
3/5 anonim válasza:
Szia. Az a stria. Nekem is olyan a hasam sajnos. Lesz több is belőle. Sajnos néha fájhat is, mert nem csak a felső bőrréteg repedt. Nekem ezt anyósom mondta, aki szülésznő. Nekem olyan csíkos lett a hasam, mint egy zebra, de nyugi, nem fájt mindegyik csík.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem repedt meg a bőröm, hanem alatta fut.
2009. máj. 9. 10:45
5/5 anonim válasza:
Ha nem fénylik, akkor valóban nem lehet stria, pedig elsőre én is erre gondoltam. Szerintem keress fel egy bőrgyógyászt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!