Csnaltam tesztet, es a csik helyett egy potty lett ott, de lila. Meg csak a 8. dpo-n vagyok, tudom korai volt de most izgatott letem. Volt mar ilyen valakinek?
Az út a beágyazódásig 7-12 nap. Én a második terhességemmel a 8. napon már rosszul voltam a szagoktól. Tehát elméletileg lehetséges, hogy a teszt is kimutatná (én csak később csináltam meg, már úgyis tudtam, hogy terhes vagyok... :)
Ami viszont furcsa, hogy nem végig halvány csík, hanem csak pötty, vagy valami olyasmi, és az is naagyon halvány, szóval valami hiba is lehet. (Bár tudom, téves pozitív teszt nincs)
Pár nap múlva csinálj újat, ha tényleg baba van, erősödnie kell akár egy-két nap alatt is a növekvő hormontermelés miatt..
Kérdés még, hogy a pöttyöd rögtön megjelent-e, mert ha csak később, mint az előírt időzóna akkor sajnos nem számít...
Rogton megjelent!
Jaj annyira szeretnem hogy pozitiv legyen!! :S :S
Ez negatív teszt.
Aminek jelen esetben örülhetsz. A 8. dpo túl korai lenne egy pozitív teszthez, mert ez azt jelentené, hogy a megtermékenyült petesejt túl korán ágyazódott be, még a petevezetékben, mielőtt a méhbe ért volna.
Jobban tennéd, ha nem lődözgetnéd el idejekorán a drága teszteket, hanem türelemmel kivárnád legalább a 12 dpo-t, amikor már van némi esély pozitív tesztre egy jó helyen beágyazódott babából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!