Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csnaltam tesztet, es a csik...

Csnaltam tesztet, es a csik helyett egy potty lett ott, de lila. Meg csak a 8. dpo-n vagyok, tudom korai volt de most izgatott letem. Volt mar ilyen valakinek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 21:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ha sikerult akkor elvileg a napokban volt a beagyazodas. Ez az elso terhessegi tesztem, nem vagyok othonos a temaban.
2010. márc. 6. 21:04
 2/12 A kérdező kommentje:
[url= [link]
2010. márc. 6. 21:36
 3/12 A kérdező kommentje:
2010. márc. 6. 21:37
 4/12 A kérdező kommentje:
2010. márc. 6. 21:38
 5/12 A kérdező kommentje:
A 3. linken lathato, bocsi nem tudtam hogy melyiket kell belinkelni.
2010. márc. 6. 21:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy meg kellene várnod, hogy legalább késsen a mensid, vagy ha nem bírod ki addig akkor max előtte 1-2 nappal tesztelj, mert ez szerintem nagyon korai volt.Nagyon drukkolok, de ez a teszt még nem jelent semmit.
2010. márc. 6. 21:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Az út a beágyazódásig 7-12 nap. Én a második terhességemmel a 8. napon már rosszul voltam a szagoktól. Tehát elméletileg lehetséges, hogy a teszt is kimutatná (én csak később csináltam meg, már úgyis tudtam, hogy terhes vagyok... :)

Ami viszont furcsa, hogy nem végig halvány csík, hanem csak pötty, vagy valami olyasmi, és az is naagyon halvány, szóval valami hiba is lehet. (Bár tudom, téves pozitív teszt nincs)

Pár nap múlva csinálj újat, ha tényleg baba van, erősödnie kell akár egy-két nap alatt is a növekvő hormontermelés miatt..

Kérdés még, hogy a pöttyöd rögtön megjelent-e, mert ha csak később, mint az előírt időzóna akkor sajnos nem számít...

2010. márc. 6. 22:14
 8/12 A kérdező kommentje:

Rogton megjelent!

Jaj annyira szeretnem hogy pozitiv legyen!! :S :S

2010. márc. 6. 22:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez negatív teszt.

Aminek jelen esetben örülhetsz. A 8. dpo túl korai lenne egy pozitív teszthez, mert ez azt jelentené, hogy a megtermékenyült petesejt túl korán ágyazódott be, még a petevezetékben, mielőtt a méhbe ért volna.

Jobban tennéd, ha nem lődözgetnéd el idejekorán a drága teszteket, hanem türelemmel kivárnád legalább a 12 dpo-t, amikor már van némi esély pozitív tesztre egy jó helyen beágyazódott babából.

2010. márc. 6. 23:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Tudom, korai volt csak turlmetlen vagyok... A tesztre meg az van irva hogy nagyon koran kimutatja. Jovo heten csinalok masikat.
2010. márc. 7. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!