Most hétfőn kezdtem el fogamzásgátló fogamzásgátló tablettát szedni hogy ha szedem ugyan azt a fajtát egy évig utána mennyi idő múlva megy ki a szervezetemből hogy teherbe eshessek?
1 nap alatt kiürül.
Az viszont egy egészen más kérdés, hogy mennyi idő kell majd a szervezetednek, hogy visszaálljon a normális működésre.
Egyéni dolog.
Van, akinek egyből visszaáll a termékenysége.
Másnak hónapok.
És megint másnak beavatkozás nélkül soha.
És ez független attól, hogy mennyi ideig szeded.
Biztos ki akarod váltani? Oké én 7 évig szedtem, de most hogy babát szeretnénk meg szenvedünk mert nem akar normálisra beállni a ciklusom, orvosról-orvosra járok és ez mind a gyógyszer miatt, szinte nem tud felébredni a szervezetem, teljesen bekavart..
Ha kisbabát szeretnétek ilyen "hamar", én inkább óvszert ajánlom.
"ahogy nőne a hasam ki rúgnának" - Nem, nem tehetnék meg, védve lennél.
1 tabletta 1 napot véd igazán, ezért kell minden nap szedni, tehát hamar kiürül, de nem lehet tudni mennyire kavarja meg a szervezetedet. Nekem fél évnyi gyógyszerezés után 1 év múlva lett normális a ciklusom. Én inkább maradnék az óvszernél a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!