Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló mellett ha...

Fogamzásgátló mellett ha valaki állapotos lesz annak ugyan azok a tünetei mint aki gyógyszer nélkül?

Figyelt kérdés
A menszesze is kimarad vagy a vérzés a gyógyszer abba hagyása miatt meglesz?
2010. jún. 2. 08:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet így is úgy is :)) Mint a normál terhességnél, itt is nagyon változatosak lehetnek a tünetek. Van, akinek nincsenek tünetei (ilyen voltam én), a másiknak szinte minden klasszikus tünete jelentkezik. Ugyanígy a mensi elmaradása sem 100%... nekem az első 2 hónapban megjött...
2010. jún. 2. 08:12
 2/5 A kérdező kommentje:

szedek gyógyszert 8 hónapja Belara-t csak azért kérdeztem ha netán mellette lennék állapotos azt hogyan venném észre?A vérzés elmarad olyankor vagy meglesz a vérzés mert szünet van a gyógyszerbe.

Amúgy a szokásos 4.napon megjött.

2010. jún. 2. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka, hogy valaki gyógyszer mellett teherbe essen (bár nekem sikerült), igaz, egyik védekezési mód sem 100%-os. Ahogy írtam, én teherbe estem a gyógyszer mellett (10 év Marvelon!), de én lebetegedtem és az valószínűleg gyengítette a hatást. az első 2 hónapban meg is jött, un. megvonásos vérzés (a fog. gátló mellett csupán ez van mindenkinek), de kicsit gyengébb volt, mint a megszokott. A 2. hónapban már csak 3 napig tartott. Az orvosom szerint csak azért jött meg, mert a "szervezetem emlékezett"... Egyébként a kislányom makk egészséges, már 21 hónapos :)
2010. jún. 2. 08:22
 4/5 A kérdező kommentje:
gratulálok a babádhoz!!!
2010. jún. 2. 08:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszi! :))
2010. jún. 2. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!