Sokan írták ha fogamzásgátló mellett terhesek leszünk ugyan úgy megjön a menszeszünk igaz ez?
Hello!! En fogamzasgatlo mellett lettem terhes ikrekkel!!! Rendesen szedtem, nem hagytam ki 1 napot sem. Es igen, megjott ugyanugy, amikor abbahagytam a gyogyszert, csak sokkal kevesebb ver jott, szinte alig vmi. Ezert lett gyanus, mivel nekem fogamzasgatlo mellett is eleg bo verzesem szokott lenni, anelkoul meg aztan plane.
De nem bantam meg, sot!! Most 10 honaposak es imadjuk oket!!! :)
Nekem a 14. héten derült ki.
A dokim szerint a menstruációm valójában a gyógyszer által indukált megvonásos vérzés volt, nem rendes havi vérzés. Így maradt meg a lányom.
En is fogamzasgatlo mellett lettem terhes de nem maradt meg a baba. Nekem volt megvonasos verzesem. Igaz kevesebb mint szokott. Terhes tunetem nem volt de nekem a kisfiammal sem voltak terhes tuneteim.
A terhesseg ugy derult ki, hogy elkezdtem verezni. Tudtam, hogy valami gond lehet mert meg 10 darab hatra volt a gyogyszerbol. Gyorsan elmentem nogyogyszhoz aki csinalt egy ultrahangot es kiderult, hogy a verzes egy veteles kezdete. Nem volt szivhangja a babanak es 9 hetes terhes voltam.
És figyeljetek már..
Én eléggé görcsölök menstruáció alatt..ha terhes lennék akkor is görcsölnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!