Beszedjem a clostit vagy ne?
szió! rengeteg olyan homeopatis szer (mastodynon pl) meg gyógytea (cickafarkfu) van, ami segíthet. Akár closty előtt (ahogy én hasznaltam), akár closty mellett.
Jó a closty, en egybol teherbe estem tole, de szerintem nem mindig, es nem minden esetben. nezd meg a leleteidet, hogy mi lehet az oka, hogy nincs peteérésed, és először próbálj azon segíteni.
A closty nagyon nagyon enyhe szer, mégis az agyalapi miriggyel szorakozik (gatolja a peteérést, majd amikor mar nem szeded, a szervezed eszrevesze, hogy el van maradva, es ezert rastartol), de ha belegondolsz, ez azert picit ijesztő (nekem az volt)
lehet, hogy az a par honap "kieses", mialatt rendbeszeded magad ott lennt, hasznosabb lesz a baba szempontjabol, mint ujabb adag closty, vagy barmilyen mas gyogyszer.
(ez az én személyes véleményem)
Szia.
Szerintem ha babát szeretnél tegyél meg érte mindent, akár az utazgatást is vállald be! Ne kísérletezz, vagy ha nem bízol a doktorodban, akkor keress fel egy másikat.
A meddőségi központokban stb helyen a leendő kismamák naponta járnak be ellenőrzésre, szurira, szerintem vállald be.
Mi 2003 óta próbálkozunk. Három meg nem született babóm van. Mostmár semmi más nem érdekel, csak hogy végre sikerüljön.
Clostit én is szedtem. Nekem 40 napos ciklust csinált 26-ik napi peteéréssel, az azt követő hónapban a 17-en már volt pé, és babó is lett belőle. Idő kell lehet a gyogyinak is. :)
Most kezdem a következő kúrát, és örömmel szedtem be, mert sajna nekem csak így van esélyem.
Sok sikert!
Én meg azt nem értem, miért nem próbálta meg a doki a 3X1-et, legalább egy hónapig...
Én bevállalnám az utazgatást!
Ugyanis nekem sincs pé-em, és nemsokára megyek a dokimhoz, aki tutira clostit fog felírni, mert hormonálisan nincsenek nagy eltérések, szerinte, beválik majd, de ÖRÖMMEL hallom, hogy ha mégsem sikerülne, akkor létezik már módszer is, ez szuri-kúra... HA nálam erre kerül a sor, én biztosan megpróbálom.
Bár tudom, hogy a pénz sokszor megköt bennünket, de gondold át, hátha mégis kijöttök valahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!