Clostit kell szednem, mert babát szeretnénk egy éve. Az orvos azt mondta szedjek a mensim 1. napjától 10! napig napi 1 szemet. A gyógyszer dobozában viszont az van írva, hogy nők max. 5 napig szedhetik a bogyót! Beszedjem?
Figyelt kérdés
2008. febr. 28. 17:54
1/4 hanga86 válasza:
Én a mensi első napjától szedtem 5 napig,napi felet,de én azért kaptam,mert abbahagytam a gyógyszert és meg kellett hozni a mensit előbb Norcoluttal majd Clostilt kaptam pé-re.De ha ő azt mondta,akkor biztos tudja miért!Nem tudom...várj még válaszokat
2/4 anonim válasza:
Én felhívnám a dokit és megkérdezném. :)
3/4 anonim válasza:
Én az első adagot 5 napig szedtem.2 szemet naponta.De ez nem volt hatásos, így másképp kell majd szednem.A dokid biztos tudja, hogy mi a jó neked.Biztosan a hormonszinted alapján írta így neked.Mindenkinél más, tehát bízz meg benne.
4/4 anonim válasza:
még nem gondoltál esetleg valami egészségesebb dolgokra, mint ez a Closti? Aloés termékek, gyógyteák stb? Mondjuk én nagypóon gyógyszer ellenes vagyok, és csak akkor kapom be, ha már elviselhetetlen pl. a fogfájás vagy stb, de egyébként soha. Inkább az egészséges gyógymódhoz folyamodom. Vannak aloés termékek között is olyanok, amik a pé-t segítik elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!