Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki már korán elkezdte a...

Aki már korán elkezdte a tesztelgetést, mikor lett leghamarabb pozitív?

Figyelt kérdés

Tehát aki már akár ovu után 7-8 nappal elkezdte. Mert mondjuk sok vaterás/netről rendelt olcsó tesztje van. De bármi mással tesztelők is írhatnak.

Láttam egy oldalt, ahol közel 2400 terhes nőről csináltak statisztikát, aszerint, hogy ovu utáni adott napokon hány százalékuk tesztelt pozit vagy épp negatívat.

[link]

2015. júl. 26. 14:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Most vagyok 26 hetes a masodik gyerekemmel. Mindket terhessegemnel a 9.dpo-n lett pozitiv. Az elsonel a facelle tesztet (vizeletsugaras) vettem, most pedig clear blue digitalisat.
2015. júl. 26. 18:30
 12/17 anonim ***** válasza:
ami azt jelenti, hogy a fogantatás napja után kb 17 nappal látszott de mondom tényleg csak nagyon halványan!
2015. júl. 26. 18:30
 13/17 anonim ***** válasza:
9. dpo-n x-epil halvány, de határozott pozi volt. 8. dpo-n még semmi. 15. dpo-n lett azonos erősségű a két csík. Addig minden nap teszteltem, nem bántam meg, élveztem a tesztelgetést! :)
2015. júl. 26. 20:05
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :) Egyébként amíg nem volt pozi a tesztetek, tapasztaltatok-e bármilyen tünetet, premenstruációs jellegűeket pl.?
2015. júl. 27. 12:19
 15/17 anonim ***** válasza:
2015. júl. 27. 15:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Wow, ez igazán szépen erősödő pozi. :) Köszi!
2015. júl. 27. 16:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem minden ugyanúgy fájt mintha megjönne! Erősen görcsöltem! Nem is gondoltam, hogy baba lesz, akkor már egy pillanatra sem:)
2015. júl. 28. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!