Pozitív teszt ellenére talán megjött? Elmehetett a babám?
1. lehetőség: a teszt fals-pozitív volt. Ritka, a mai terhességi tesztek megbízhatósága úgy 99%. Lehet, te voltál a századik.
2. igen, elment a baba. Nem ritka, a terhességek közel fele spontán vetéléssel végződik, és ezek többnyire a terhesség 20. napja előtt bekövetkeznek. Nem nagy ügy.
Lesz másik.
3. Számos nő a terhesség első három hónapjában menstruál, vagy rendszertelen, áttöréses vérzése van. Nem túl gyakori, de azért gyakoribb, mint a szűzen szülés. A terhességet nem veszélyezteti.
Leghelyesebb várni pár napot, hogy mi lesz. Ha jelentkeznek a tipikus korai terhességi tünetek a feszülő cickótól a reggeli hányingerig, akkor az eléggé terhesség-szerű. Ha nem, akkor ez elment.
Mindenféleképpen javaslok egy nőgyógyászati konzultációt, mert nem akarlak ijeszgetni, de a méhen kívüli terhesség sem zárható ki, amely igencsak veszélyes. Viszont ha ott megindul a folyamat, akkor a vérzés nem egy apró pici barna folt lesz....
Kérdező voltál az orvosnál?
Ugye minden rendben van?
Sajnálom kérdező. Kicsit furcsállom az orvost. Én is pont így kezdtem el barnázni és én is rögtön dokihoz mentem. Nekem uh-n látta, hogy készülődik valami így kaptam hormonpótlást és azóta lassan két éves a kisfiam.
Ha van lehetőséged elmenni egy másik orvoshoz ha más nem hétfőn, szerintem menj el. Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!