Vaterás tesztet használók, hány tesztet használtok el hetente?
Egy régebbi kérdésnél láttam válaszban, hogy valaki 15 tesztet csinált "a biztonság kedvéért" egy hét alatt.
"30 darabot vettem X eladótól, nagyon megbízható, azóta is mindig tőle veszem" (akkor hányat használt már el, 100 darabot? ....
Úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy ez halál komoly, hogy vannak, akik tucatjával használják a teszteket?
Ovutesztből viszonylag sok fogyott, mondjuk egy ciklusban kb 10-14 db, még véletlenül sem volt 2 hasonló ciklusnapon ovum :)
Terhességi tesztből kevesebbet, talàn 4-5 db-ot. A biztonsàg kedvéért, meg mert mi a fenét csinàljak az 5dbbal amit rendeltem :)
"Terhességi tesztből kevesebbet, talàn 4-5 db-ot. A biztonsàg kedvéért, meg mert mi a fenét csinàljak az 5dbbal amit rendeltem :)"
Tedd félre a következő hónapra?
Pozitìv utàn? :)
Egyébként nem szoktam tesztelnu, hacsak nem késett. Viszont nem vàrt előtt pozi lett, aztàn màsnapbis csinàltam egyet, meg kicsit később is, mert tünetem a mai napig nincs. Nem tudom, hogy megvan-e mêg a "baba", de màr nem tesztelek.
7 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!