Iphone használók, kérlek írjátok le, hogy miért Iphone-t használtok, ill. mit szerettek benne?
Üdv.
Én mindig is kiváncsi voltam mi a jó az iphone-ban,sose tudtam,egy hardveresen nem bika gép ,amiért mindig nagy összegeket kértek,plusz gyorsabban a lista végére értünk,hogyha azt soroljuk,hogy mi nem fizetős rajta...
Így hát "megembereltem magam",és vettem egy iphone 5-öt,és hát nagyon is bejön,valahogy nem tudom mi a jó benne ,illetve mitől nagy durranás,de egyszeűen ami jó az jó...papír szerint hardveresen egy ~40,000ft-os androidos telefon tulajdonságaival van felruházva,de az iOS-szal valami elképesztő...
Stabil,meg minden egyszerűen jó,azt kaptam amiért fizettem,és nem itt ott laggoló csodadroidot.
Igazából mai napig nem tudom mi benne a jó,de valahogy jó...talán olyan mint a méregerős pálinka,a lényegetvagyis az ízét nem érezni,de ami jó az jó.
Ti mit szerettek az iphone-otokban?
Miért kell androidhoz hasonlítani?
Még az kéne hogy szaggasson az ios, hogyha 1db hardverre írják.
Az android telókban több ezerféle hardver van, nem olyan egyszerű mint gondolod optimalizálni.
En szereteem az egyszeruseget , de az Apple most egy kicsit
elrontotta ezzel az uj operacios rendszerrel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!