Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik megszakítással vannak...

Akik megszakítással vannak együtt, azok miért teszik?

Figyelt kérdés

Ha akarnak babát, és nem baj, ha jön, akkor miért nem tud két felnőtt ember úgy dönteni, hogy akkor csináljuk?

Ha nem akarnak babát, akkor miért nem tesznek meg mindent azért, hogy ne legyen?

Mi ez a köztes átmenet? Hogy lehet egy ember életét és egy család sorsát ilyen "minden mindegy" alapon eldönteni?

Csak nekem furcsa ez?

Őszintén, akik így védekeznek, mire gondoltok közben? Szeretném megérteni.

2015. júl. 17. 10:05
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
25%
Az a nevetséges, aki felnőtt nő létére egy lutrira bízza a fogantatást.
2015. júl. 17. 14:28
 42/52 anonim ***** válasza:
90%
Ja 36-os és 31es voltam. Még annyit szólnék hozzád Kedves 35-ös,hogy már az írásodbólátszik,mennyire tisztelettudó ember vagy..gondolok itt a " Te utolsó" megnyilvánulásodra :)
2015. júl. 17. 14:28
 43/52 anonim ***** válasza:
12%
Igen, 61%-os, én tisztelettudó vagyok, most nyugodtan forgasd ki az írásomat. Nekem is írtak már így, nem sértődtem meg.
2015. júl. 17. 14:30
 44/52 anonim ***** válasza:
96%

Tisztan a kerdesre valasz, en a következö okokat tudom elkepzelni:

- olcso modszer, nem kell hozza semmi kiegeszites

- tudjak, hogy becsuszhat a gyerek, direktbe nem tervezik, de nem banjak

- nem tudjak, hogy igy becsuszhat a gyerek,vagy csak szimplan remenykednek, hogy nem fog

- semmilyen mas vedekezesi mod nem felel meg nekik vagy egeszsegügyi, vagy egyeb okokbol, es a semminel ez is jobb alapon ezt valasztjak

Ez olyan kerdes, amit mindenkinek maganak kell merlegelnie, nyilvan akik ellene, avgy mellette vannak nem fogjak a masik csoport hozzaallasat megvaltoztatni, es ennek következteben nem fog se több, se kevesebb gyerek foganni. Aki ezt latja jonak, az ugyis ezt fogja alkalmazni, aki pedig ellenzi, az pedig nem. Unalmas is lenne ez a vilag, ha mindenki egyforman gondolkozna.

2015. júl. 17. 15:24
 45/52 anonim ***** válasza:
77%
"Az a nevetséges, aki felnőtt nő létére egy lutrira bízza a fogantatást" Lutri? Nem vagyok én svájci óra, hogy eltervezzem, hogy 2016 február 18.-án 20:00-kor fogok megfoganni és csakis akkor, mert én következetes vagyok és elterveztem, hogy így lesz és punktum :-) . Én első gyerek előtt tablettát szedtem. Mivel szeretnénk másodikat, így most megszakításos módszert alkalmazunk mi is. Háttér adott hozzá, mindenképp lesz majd még legalább egy, de egyelőre nem erőltetjuk. Ha az az emberke kiválaszt minket és annak ellenére, hogy "védekezünk" jönni akar, akkor szeretettel várjuk, ha meg beválik a módszer és sokáig nem jön, akkor majd csináljuk élesben, ennyi. Nem kell ezt túlmagyarázni.
2015. júl. 17. 15:42
 46/52 anonim ***** válasza:
86%

A kérdező feltett egy kérdést, szerintem arra többen elég érthetően és részletesen válaszoltunk. Eltérő indokaink voltak, de egy közös: mindannyian szeretettel fogadtuk volna a gyereket, bár mint írtam, nálunk az első "éles" együttlétből fogant.

Tényleg ennyire nehéz elképzelni, hogy vagyunk páran, akiknek nem minden fekete vagy fehér, és az élete hosszabb-rövidebb ideig tartó szakaszában olyan "szürke" mezsgyén volt, amikor nem akart mindenáron gyereket, de nem is lett volna gond, ha mégis jön? Mi olyan furcsa ebben?

Nem beszélünk mi rá senkit erre a módszerre, sőt, jómagam is azt vallom, hogy ez nem védekezés, aki semmiképp nem akar gyereket, az véletlenül se hazárdírozzon.

Nekünk volt 3-4 olyan hónapunk, amikor ez volt a legkényelmesebb, legmegfelelőbb.

Komolyan, tök normális válaszokat azért kell lepontozni, mert nem úgy élnek, mint mások?

(11-es válaszoló)

2015. júl. 17. 16:04
 47/52 anonim ***** válasza:
66%
Egyáltalán minek kell feltenni egy ilyen provokáló kérdést. ...ebből csak ez lesz...mindenki úgy védekezik ahogy akar....
2015. júl. 17. 21:57
 48/52 anonim ***** válasza:
82%

"Nem, nálam ez úgy volt, hogy jöhet a gyerek, nem védekezünk. Nem megszakítunk, ami ugye nem védekezés.."

Nem értem akkor miért problémázol! Ha neked a megszakítás nem is védekezés, akkor a te szemedben mi sem védekezünk. Mindenki írta is, hogy jöhet a baba, ha így összejön. Mégis akkor mi a problémád??? :D Most komolyan?

2015. júl. 17. 22:33
 49/52 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, felesleges a több szó, mert nem értitek a kérdés lényegét!!!:)

Azért volt más is itt, aki szerint érthetetlen, amit csináltok, de ha nektek ez logikus, akkor hajrá:)

2015. júl. 19. 19:36
 50/52 anonim ***** válasza:

Aki egyértelműen nem szeretne gyereket, és nem az lenne, hogy ha becsúszik, akkor nem bánják, ott én is felelőtlenségnek tartom.

Viszont szerintetek mi a helyzet azokkal, akiknél egészségügyi probléma miatt döntenek a megszakításos módszer mellett? Tehát nem szedhet a nő hormont, csípi a hüvelyét a Pharmatex, ő, vagy a partnere allergiásak a gumi egyik összetevőjére, elköttetni viszont nem akarják magukat, mert akarnak még gyereket, csak később. A többségnél nyilván valamelyik védekezési mód általában szóbajöhet, de meglepő, hogy milyen sokan tényleg nem használhatják ezeket. Akkor ők ne szexeljenek?:)

2015. júl. 20. 10:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!