Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves babáravágyók! Egy...

Kedves babáravágyók! Egy újabb sikertelen hónap, ti hogy viselitek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mi 11.hónapnál tartunk :( Nagyon elvagyok keseredve. Ti hogy vagytok? Mióta várakoztok, h édesanyák lehessetek végre? Hogy viselitek?
2015. júl. 16. 22:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia. 7 éves a kislányom és szeretnénk neki kis tesót. De hiába. Azóta nem jön össze. Én már egy ideg roncs vagyok. Ő is mindig kérdezi hogy mikor jön a tesó. ...és ez olyan rossz érzés. ...
2015. júl. 17. 06:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi 2,5 éve próbálkozunk a babával. Nekem is volt egy terhességem februárban és 5hetesen megállt a fejlődésben és elvetéltem. Azóta a dokim utrogestannal és duphastonnal töm tele már fél éve minden hónap ciklus közepétől.Minden mensi első napján pityeregtem kicsit utána jobb volt.Aztán június elején volt átjárhatóságim ahol megtudtam,hogy elvan záródva a bal petevezetőm és meg sem lehet nyitni.Utána kiderült,hogy a méhem hátra hajló és még van pluszban benne még egy meghajlás, a jobb petefészkem a méhem mögé hajlik be. 10% esélyem van a spontán teherbe eséshez.Mikor ezeket elmondták 1hétig esténként sírtam.

Jelenleg ott tartok,hogy pár napja bejelentkeztem egy meddőségi központba ahova augusztus végén megyek első konzultációra.Sajnos a nődokim nem meddőségis uh. egy időre meg kell tőle válnom. :(

2015. júl. 17. 06:51
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Nekünk ez volt a 2. Hónap..ma reggel mielőtt párom elment dolgozni kérte hogy csináljuk meg a tesztet mert már jó lenne egy csöppség. A múlthónapban nem várt előtt 1 nappal teszteltem 10essel és negatív lett másnap megjött. Akkor biztos voltam benne hogy elsőre összejött,de nem. Ebben a hónapban úgy érzem hogy nem és lám nem várt előtt 3 nappal vagyok és negatív 10es teszt. Olyan kétségbeesetten keresem rajta a 2. Csíkot de nincs. Sírva fakadtam. Párom sem érti hogy valaki egyszer "balesetezik" és már terhes is lesz.. Mások meg csak próbálkoznak és próbálkoznak. Bár még van remény hogy NE jöjjön megde tudom hogy megfog. Azt is tudom hogy nem kéne itt nyavajognom 2. Hónap után,de nagyon várjuk mi is a pocaklakónkat. :(

Kitartást hölgyek nem sokára mind édesanyák leszünk

2015. júl. 17. 07:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Őő, már egy ideje nem számolom hány hónapja nem jön a baba, dee.. Ez a huszadik a hónap. Nálam is volt már minden,ami csak lehetett, kimaradt ciklus, peteérés nélküli hónap, barátcserje cseppek, teázás...orvosi kivizsgálás, páromnál is, átjáthatósági vizsgálat, és ezek szerint minden rendben. De valahogy már én is eljutottam arra a pontra, Hogy nincs is itthon terhességi teszt, nem figyelem a közép-időt, nem foglalkozom már vele.. Ha bárki azt mondta volna fél éve, hogy én is eljutok erre a szintre képen röhögtem volna... Persze mindennél jobban vágyok rá, hogy végre megtörténjen ez a csoda,de nem tudom befolyásolni, ha megszakadok se. Akkor meg minek stresszeljek ezen is, nem? :)
2015. júl. 17. 08:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok, mi 7. hónapja próbálkozunk, hétfőre várom a nemvártat, de most is olyan érzésem van,hogy megjön. Eddig reménykedtem, de már nem... Ráadásul tegnap elmentünk anyósomékhoz, és ott volt párom húga. Magamban megjegyeztem (és halkan páromnak is), hogy milyen szépen kerekedik, de csak azt hittem,hogy felszedett pár kilót. Erre párom félrehívott,és mondta, hogy babát vár a húga, csak nem akarta elmondani, mert tudja, hogy milyen rosszul érint,csak már tovább nem tudta "titkolni" előttem. Erre én szépen félrevonultam, némán sírtam egy sort, majd gratuláltam sógornőmnek a babához :) Ha nekem nem lehet jó, legalább ő tudjon örülni a picinek, meg mi is neki! Majd babázok az ő picijével, meg nővéreim gyerkőceivel, na meg a párom kislányával (az előző házasságából van egy 21 hónapos gyerkőce, szóval nem vele vannak a bajok,hanem velem...) Na de kitartást mindenkinek, mielőbbi boldog babavárást!
2015. júl. 17. 08:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is hasonló cipőben járok és a napokban hasonló kérdést tettem fel. Mi is több mint 1 éve próbálkozunk,de semmi. A menstruációm elég rendszertelen,szóval reménykedni sem tudok,vagyis nem merek,mert amikor beleélem magam megjön. Kaptam már gyógyszert,hogy helyreálljon a ciklusom,de nem segített. Úgy látszik ilyen vagyok. A múlt hónapban 17-én jött meg,most meg már 25 van,de nem reménykedem,jövőhéten úgyis megjön :((( Már érzékenyek a melleim,szóval egyértelmű... Már kezdem feladni ezt az egészet,inkább úgy vagyok vele,hogy élvezem a férjemmel a kettesben levést,többet úgysem tehetek. Sok szerencsét nektek lányok :)))
2015. júl. 25. 10:31
 17/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Össze jött már valamelyikőtöknek a baba?

Ha nem akkor sajnálom, és kívánom hogy anyák legyetek, ha igen akkor boldog babavárást!

2015. okt. 10. 19:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia,

a 4-es vagyok, nekem sajnos még nem sikerült.

2015. okt. 13. 09:36
 19/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekünk novemberben lesz 2 éve, hogy próbálkozunk. Meg voltam róla győződve, hogy simán össze fog jönni (soha nem védekeztem gyógyszerrel) egészségesek és fiatalok vagyunk...miért is ne sikerülne? De nem, jöttek a sikertelen hónapok. :( Azóta túl vagyunk rengeteg vizsgálaton, egy inszemináción, egy missed ab-on és egy méhen kívüli terhességen. :( Most épp a műtét utáni "pihenőidőnket" töltjük, de nem élem meg tragédiaként. Ennyi idő alatt rájöttem, hogy tényleg nem szabad görcsösen akarni, örüljek inkább annak, hogy ennyi rossz dolog ellenére is boldogok vagyunk a párommal, aki maximálisan kiáll mellettem és támogat. Belekezdtünk egy lakásfelújításba, új munkahelyre kerültem, idén az egyetemet is befejezem...talán a fentiek úgy gondolják, hogy nekünk még nem jött el az időnk. Nálam kevés pozitívabb embert ismernek a körülöttem lévő emberek, mindenki csodálkozva figyelt, hogy ennyi szörnyűség után én mennyire nem keseredtem el és mindig mosolygok a világra! :) Szóval fel a fejjel lányok, Nekünk is el fog jönni az időnk! Tudom és érzem! :)

2015. okt. 13. 11:48
 20/21 anonim ***** válasza:

13-as vagyok. Még nekünk se sajnos. :( 5.hónap..

olyan soknak tűnik. Ebben a hónapban viszont ovu tesztelek hátha.. :)

2015. okt. 13. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!