Policisztás petefészket diagdosztizáltak nálam. Nagyon sok szörnyűséget olvastam róla. Nagyon félek! Van megoldás?
Attól függ. Nekem is pcos-em van, de a hormonjaim tökéletesek. Csak uh-n látszik. Clostit kaptam, már 5 hónapos a kislányom.
Itt nagyon sok kérdésből böngészhetsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=81&keres..
Szia!
Nekem is ez van, a héten fedezték fel. Szerintem ne félj, én igazán pánikolós vagyok, de látom, hogy kezelhető. Nekem túlsúlyom van és valószínű inzulin rezisztanciám (bár még a vérvétel eredménye nincs meg). Diéta + mozgás + majd kapok gyógyszert. Utánna jöhet a baba is a dokim szerint. Szóval kezelhető a dolog abszolút!!!
Sziasztok!
Gyakorlatilag, akkor a szülés mindenre megoldás? De azt is olvasta, hogy a tünetek,m ár a durvábbak a későbbiekben jelentkeznek, a klimax idején.És akkor sem szeretnék se cukorbeteg lenni, meg infarktust kapni...Mit mondanak a dokik, hogy lehet ezeket megelőzni.Amúgy nekem minden eredményem jó.De úgy lárszik, csak lárszólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!