Szerintetek csak becsapott a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Ciklusaim mindig 29 naposak. 13. napon volt ovum, együtt voltunk. A 22. ciklus napon volt egy rövid ideig tartó erős menzi szerű érzésem, a 24. és 25. nap barna nyák.A melleim is fájnak, duzzadtak, valamint konkrétan a hónaljamba szúrkál. Ovu óta bő fehér krémes folyásom van, pedig ma vagyok a 27. napon és ilyenkor száraz szoktam már lenni. Tegnap csináltam egy Predictor tesztet, ami bőven időn belül erős pozitív, de utána olvastam és csak rossz véleményt írtak. Sajnos egész nap dolgozom, tesztet most nem tudok venni. Szerintetek?2015. júl. 13. 13:16
11/18 anonim válasza:
Várom az eredményt.drukkolok!!!
12/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mi van :-( Dél óta megjön érzésem van és folyton a mosdóba rohangálok, mert olyan mintha folyna valami belőlem. Elvileg holnapra nem várom
2015. júl. 14. 15:47
13/18 anonim válasza:
Igen,ilyen furcsa érzés még pár napig marad.nyugi ez természetes.
14/18 A kérdező kommentje:
Remélem így van. A mellkason vastag kék erek vannak, nagyon ijesztően néz ki. :-) Csak ez a vizes féle folyás zavar. Azt olvastam, az mindig menzit jelent.
2015. júl. 14. 17:15
16/18 A kérdező kommentje:
Szia . Nem csinàltam. Màra nem vàrom. Mèg nem jött meg. Alhasi ès derèk szúrka. Melleim nagyon fàjnak ès fehèr folyàs van.
2015. júl. 15. 12:38
17/18 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem. POZITÍV !!! :-)))))))))))))
2015. júl. 16. 15:53
18/18 anonim válasza:
Szia! Hagy gratuláljak sok.boldogságot :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!