Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek csak becsapott a...

Szerintetek csak becsapott a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Ciklusaim mindig 29 naposak. 13. napon volt ovum, együtt voltunk. A 22. ciklus napon volt egy rövid ideig tartó erős menzi szerű érzésem, a 24. és 25. nap barna nyák.A melleim is fájnak, duzzadtak, valamint konkrétan a hónaljamba szúrkál. Ovu óta bő fehér krémes folyásom van, pedig ma vagyok a 27. napon és ilyenkor száraz szoktam már lenni. Tegnap csináltam egy Predictor tesztet, ami bőven időn belül erős pozitív, de utána olvastam és csak rossz véleményt írtak. Sajnos egész nap dolgozom, tesztet most nem tudok venni. Szerintetek?
2015. júl. 13. 13:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%
Erős pozitív teszt nem téved. Akkor sem, ha megbízhatatlanabb márka. A haloványkák esetleg, de ha egyértelműen pozitívnak láttad, akkor az az.
2015. júl. 13. 13:18
 2/18 anonim ***** válasza:
35%

Semmi baj azzal a márkájú teszttel. Ha pozitív, akkor elindult valami, DE(!) arra semmilyen garancia nincs, hogy egy hét múlva is meg lesz még a terhesség.

És ez nem rosszindulat, hanem tény. Bár a technika megengedi, azért nem szabadna korán tesztelni, mert a terhességek egy jó részéből semmi nem lesz (=kémiai terhesség).

2015. júl. 13. 13:21
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Azért ennyire nem gyakori a probléma, mint a második mondja. Megesik, de azért nem kell ennyire dramatikusan felfogni, pláne nem elvenni az örömét annak, aki most éli át a legszebb napokat. Csak azért, mert valakinek volt rossz tapasztalata, nem kell mindenkit ijesztgetnie.
2015. júl. 13. 13:23
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem ijesztgetés, de kizárólag EMIATT van ennek a tesztnek rossz híre, mert sokan nem tudják, hogy a nemvárt előtti tesztelgetésnek ez a nagy "veszélye" és inkább a tesztre fogják, hogy fals volt, holott nem.
2015. júl. 13. 13:27
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy ilyen gyorsan írtatok. Úgy gondolom mindenkinek igaza van. Ez a harmadik próbàlkozós hónapunk ès a tünetek miatt nem bírtam vàrni
2015. júl. 13. 13:31
 6/18 anonim ***** válasza:
53%
2 nappal mensi napja előtt erős pozitív tesztje van. Jó eséllyel a világon semmi baja nincs! Most miért kell itt riogatnod, hogy korán tesztelt és el fog vetélni? Jól érzed magad, ha másokat bántasz? Én félidős vagyok, és igen, ilyenkor is lehet koraszülés, sőt, én is belehalhatok. Most sírjak? Rettegjek, hogy tuti én is így járok, mert volt, aki igen? pfff... Hagyd békén!
2015. júl. 13. 13:31
 7/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!! nekem ugyanezek a tüneteim voltak.oldalt fájt a mellem a hónaljamba sugározva.tuti babás jel!!!!!!jó egészséget!!!
2015. júl. 13. 13:32
 8/18 anonim ***** válasza:

Szövegértés 1-es, kedves 6-os. Gyengébbek, azaz a te kedvedért, csupán a teszt "rossz hírét" próbáltam eloszlatni. Ez a teszt is ugyanolyan megbízható, mint bármelyik másik, csak érzékenyebb. Ha pozitív, akkor 99 %, hogy baba, 0,6, hogy ciszta; 0,2 hogy pajzsmirigyprobléma; 0,1 hogy HCG tartalmú gyógyszer okozza és 0,1, hogy téves eredményt mutat.

Akik szerint ez az arány más, azok azok, akiknek a pozitív után mégis megjött.

2015. júl. 13. 14:16
 9/18 anonim ***** válasza:

#2 nem riogat, hanem egy tenyt irt le.

Nem azert ajanlatos megvarni a tesztelessel a nemvart napjat, mert elotte nem mutatna ki, hanem azert, mert akkor derul ki, hogy sikerult-e a beagyazodas.

A terhessegek FELE kemiai terhesseg. Ez nem riogatas, ez teny. Csak azert nincsenek ezzel tisztaban a nok, mert a legtobb no nem teszttel a nemvart elott, es nem is sejti, hogy mikor megjon neki, akkor egy veteles is zajlik egyben.

2015. júl. 13. 14:34
 10/18 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babás hozzászólónak!!!Nálam majd két nap múlva kiderül. Megírom az eredményt
2015. júl. 13. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!