A terhességi teszt akkor is rendesen kimutatja az eredményt ha?
Ha 3 napja voltál úgy együtt valakivel, hogy nem védekeztél és mondjuk hányingered van, akkor az nem a terhességtől van!
Megtörténik maga az aktus, kb. 10 nap, mire megtörténik a beágyazódás, utána kezd el termelődni a szervezetedben a HCG nevű hormon, ami alapján a terhességet kimutatja a teszt. És ez kb. egybeesik azzal, amikor is a vérzésnek meg kéne jönnie.
Szóval ha késik a vérzésed és tünetet észlelsz, akkor csinálhatsz tesztet. Előbb teljesen felesleges, mert lehet, hogy még nem lesz mit mutasson.
Szóval nem mindegy, hogy mikor tesztelsz.
Ha megjött akkor kevés az esély de ha aggaszt, akkor csinálj egy tesztet nyugodtan. Végülis elég idő eltelt aktus óta, ez kb 3 hét?
Én is voltam már ilyen helyzetben. Én is ovu környékén lehettem, szerintem te is. Teszteltem, negatív lett, tudtam, hogy más okozza a tüneteket akkor, megnyugodtam. Így volt jó. Nálam hormonzavar lehetett, utólag volt is rá alapos gyanú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!