Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló szedés rendesen,...

Fogamzásgátló szedés rendesen, görcs több napja, negatív teszt és akkor miért késik több napja?

Figyelt kérdés
Annyira rástresszelek a dologra hogy már rosszul vagyok a dokim nyaralni van... Párommal aktust mindig megstakitjuk akkor mi történt???vki hasonló helyzetben?
2014. aug. 25. 08:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Velem ugyanez a helyzet. Rendesen szedtem a tabit (Belara) és a szünetben nem jött meg a mai napig. Elméletileg 16-án kellett volna megjönnie,21-én kellett volna elkezdenem a következő levél tabit, mivel nem jött meg, csináltam tesztet, negatív lett, ennek ellenére nem kezdtem el a tabletta szedését, mert tüneteim vannak - hányinger, szédülés, hátfájás, puffadás, mindjárt megjön érzés, szagokra érzékeny vagyok. Már van 2 gyerkőcünk, velük nem volt semmi tünetem, terveztük őket, úgyhogy tudtam, mikor kell tesztelnem, mindkettő első próbálkozásra sikerült. Ha nem terveztük volna őket, egyetlen tünetem a menzesz kimaradása lett volna. A második babónál késöbb előjött a puffadás, meg néha a hányinger, de az sem volt eget rengető. Most úgy vagyok, hogy csinálok mégegy tesztet, csütörtökön meg elmegyek dokihoz, bármi lesz az eredmény. Nálunk az lehetett a gond, hogy a hó elején fájt a gyomrom, de nem hánytam és nem volt hasmenésem sem, csak többször fájt a pocakom, lehet e végett nem szívódott fel teljesen a tabi. Fogalmam sincs melyik nap voltunk együtt a férjemmel, úgyhogy nem tudok utána számolni, hol tarthatunk, ha baba van a dologban.
2014. aug. 25. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem, hogy az én fogamzásgátlóm használati utasításán nagyon gyakori mellékhatásként van feltüntetve a vérzés kimaradása, de én már több mint egy éve szedem, nem értem miért csak most lenne ilyen mellékhatása, az életvitelem nem változott, nem voltam stresszesebb, mint máskor.Holnap tesztelek, aztán doki.

Nálad elég kicsi az esélye a babának, de semmi sincs kizárva, sokan még 12 hetes kismamaként is szedték a tabit, mert nem tudták, hogy babásak, mindig jelentkezett a megvonásos vérzésük és csak rutinvizsgálaton derült ki a terhességük.

Én szeretném megtudni mi áll a rosszullétek hátterében, mert ha nem baba, utána kell járnom, nem- e valami emésztési probléma (pl. anyukámnál nemrég diagnosztizálták a liszt- és laktózérzékenységet).

A fogamzásgátlót nyilván azért szedi az ember, mert nem szeretne babát, de ha nálunk baba van a dologban, akkor mi vállalnánk, tehát én ezen nem stresszelek.

2014. aug. 26. 12:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Szia köszi hogy ittál nekem hetfon végre megjött
2014. aug. 27. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Voltam dokinál, a reggeli tesztem negatív lett, tegnapelőtt volt egy enyhe barnázásom, de tényleg minimális, azt hittem, nekem is meg fog jönni. Tegnap délután elkezdett keményedni az alhasam, ha véletlenül megnyomtam, vagy odabújt az egyik gyerköc és megnyomta a lábával, popsijával, akkor fájt, érzékeny volt. szóval mindenképpen dokihoz mentem. Vett törletet gyulladásra és rákszűrésre, UH-val azt látta, hogy kicsit ki van tágulva a méhem és egy 1 cm-es polip van benne, amit a köv. menzesz után újra leellenőrzünk és ha még mindig ott van akkor műtét. Gyulladásra kaptam hüvelykúpot, mert azt látta, hogy folyásom is van, amit én nem érzékeltem, de az alhasi fájdalom már annak a jele volt. Látott egy érett petesejtet, úgyhogy elméletileg 2 hét múlva menzesz és utána újabb kivizsgálás. Hát, mit mondjak, egy terhességnek jobban örültem volna :)

Remélem ebből senki sem fogja azt leszűrni, hogy akinek tabletta mellett nem jött meg a megvonásos vérzése, annak polip van a méhfalán.

2014. aug. 28. 12:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Huh nemsemmi én multheten vasárnap befejeztem a gyógyszert azóta szépen megjott másnap ra örültem is a gorcsok is gyengült ek minden nap mára szinte elmúlt :) nemtudom milyen jelet nyomtam mert telorol vagyok bocsika
2014. aug. 31. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!