Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényeleg annyira veszélyes az...

Tényeleg annyira veszélyes az elso abortusz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 09:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%
Az én barátnőmnek is volt abortusza már kettő.És eggyiknél sem volt neki tágitás csak altatás és vákum.Ö maszekkal végeztette és nem a korházban,állitolag ott teljesen máshogy végzik.De már van neki 2 babálya.
2010. márc. 4. 12:09
 12/23 anonim ***** válasza:
15%

Nah megy a tapasztalat csere az oviklubbol.. "babalya" legalabb irni tudnal!

Igen adja orokbe, szenvedjen csak ha mar arra nem volt esze hogy vedekezzen csak a kefelesre!! Bar az ilyen nem hiszem hogy foglalkozna vele, vegulis megolni meg tudna...

2010. márc. 4. 12:28
 13/23 anonim ***** válasza:
48%

Nem azt mondtam, hogy senkinek nem jön össze utána, akinek abortusza volt, csak nagyobb az esély. És honnan lehetne előre tudni, hogy nála mi lesz...

Középsuliban tanítok, a lányok egy része úgy jár abortuszra mint én a kozmetikushoz, de azért nem hinném, hogy ettől ez még normális lenne.

2010. márc. 4. 12:29
 14/23 anonim ***** válasza:
35%
Szia szerintem jól gondold meg az abortuszt. Nekem van egy ismerősőm akinek fiatal korában 6 db abortusza volt. Körülbelül 5 évvel ezelőtt férjhez ment és beindult náluk is a baba projekt, csakhogy a baba csak nem jött, na végűlis orvoshoz fordultak. Most ott tartanak hogy 5-ször voltak inszemináción és még mindig nem maradt terhes.
2010. márc. 4. 14:10
 15/23 anonim ***** válasza:
27%
Lehet hogy szemét dolog, de akinek 6 abortusza volt (ha nem egészségügyi okból, hanem a saját agyatlansága miatt), az meg is érdemli, hogy ne lehessen babája.
2010. márc. 4. 14:23
 16/23 anonim ***** válasza:
27%
6 abortusz az nem semmi.
2010. márc. 4. 14:25
 17/23 anonim ***** válasza:
27%

14:10-es vagyok amikor nem kellett ki dobta ,most meg amikor már kellene úgye, akkor meg nem jön a baba. Szerintem csak azt kapja amit megérdemel az élettől.

16 hetes kismama

2010. márc. 4. 14:31
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Ismerek egy csajt akinek már van 2 gyermeke.Juniusban volt egy abortusza,mert nem tudta válalni.De az haggyán augusztusban már megint terhes lett.És nem szókik le a cigiről napi két dobozzal elszív!!

Nekem is volt egy de megvolt rá az okom.Mikor terhes lettem éppen cisztám volt és nagyon erős gyogyszereket kelett szednem, 5 gyogyszer volt+ a kup.

2010. márc. 4. 14:39
 19/23 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat,és a tanácsokat.én 24 éves vagyok,16 éves korom óta napi 10-12 órákat melózok.Lassan 4 éve élek eggyutt a párommal(az idén lesz az eskuvo).Minden rendben van koztunk,csak 4 éve melóztunk azért..télen-nyáron,hogy felépuljon a kis házunk.Tulajdonképpen nem is éltunk,csak a hitelt fizetgettuk a banknak,meg ugye egy építkezés nem kis pénz.Teljesen ellene vagyok az abortusznak,és gyilkosnak tartanám magamat.Nyilván nem is vetetném el,de vannak olyan helyzetek,amikor tényleg ez lenne a legjobb megoldás.és amikor az ember bepánikol,minden megoldás egyszerre..jók és rosszak egyaránt.Ma láttam a boltban egy terhes anyukát,a másik ketto babája is nagyon kicsik voltak még..ÉS ÚGY ÉRZEM,HOGYHA JON A BABA,AKKOR MINDENT MEGTESZEK AZÉRT,HOGY JÓ ANYUKA LEGYEK.MÉGHA EZ AZ ÁLMAIM FELADÁSÁVAL IS JÁR.INKÁBB MINTHOGY MEGOLJEM A GYEREKEMET,AKI NEM IS TEHET SEMMIROL.
2010. márc. 4. 14:53
 20/23 anonim ***** válasza:
35%

Igen, ebben a helyzetben tényleg nagy butaság lenne elvetetni. Pont a legjobb korban vagy, biztos kapcsolat, esküvő is hamarosan. Hitel sokaknak van, rengetegen dolgoznak napi 10-12 órát, ez nem akadály a babára. Ha így nézzük, mindig lehetne valami ellene. Most ere gyűjtünk, most az kellene, aztán 50 évesen meglenne mindened, csak épp a gyerekről késtél le.

Nem azt mondom, hogy munkanélküliként, lakáshitelekkel, kell még egy ötödik gyerek vagy 14 évesen szülni kell, ha már becsúszik, de szerencsére te egyik helyzetben sem vagy.

2010. márc. 4. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!