Az én barátnőmnek is volt abortusza már kettő.És eggyiknél sem volt neki tágitás csak altatás és vákum.Ö maszekkal végeztette és nem a korházban,állitolag ott teljesen máshogy végzik.De már van neki 2 babálya.
2010. márc. 4. 12:09
12/23 anonim válasza:
Nah megy a tapasztalat csere az oviklubbol.. "babalya" legalabb irni tudnal!
Igen adja orokbe, szenvedjen csak ha mar arra nem volt esze hogy vedekezzen csak a kefelesre!! Bar az ilyen nem hiszem hogy foglalkozna vele, vegulis megolni meg tudna...
2010. márc. 4. 12:28
13/23 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy senkinek nem jön össze utána, akinek abortusza volt, csak nagyobb az esély. És honnan lehetne előre tudni, hogy nála mi lesz...
Középsuliban tanítok, a lányok egy része úgy jár abortuszra mint én a kozmetikushoz, de azért nem hinném, hogy ettől ez még normális lenne.
2010. márc. 4. 12:29
14/23 anonim válasza:
Szia szerintem jól gondold meg az abortuszt. Nekem van egy ismerősőm akinek fiatal korában 6 db abortusza volt. Körülbelül 5 évvel ezelőtt férjhez ment és beindult náluk is a baba projekt, csakhogy a baba csak nem jött, na végűlis orvoshoz fordultak. Most ott tartanak hogy 5-ször voltak inszemináción és még mindig nem maradt terhes.
2010. márc. 4. 14:10
15/23 anonim válasza:
Lehet hogy szemét dolog, de akinek 6 abortusza volt (ha nem egészségügyi okból, hanem a saját agyatlansága miatt), az meg is érdemli, hogy ne lehessen babája.
2010. márc. 4. 14:23
16/23 anonim válasza:
6 abortusz az nem semmi.
2010. márc. 4. 14:25
17/23 anonim válasza:
14:10-es vagyok amikor nem kellett ki dobta ,most meg amikor már kellene úgye, akkor meg nem jön a baba. Szerintem csak azt kapja amit megérdemel az élettől.
16 hetes kismama
2010. márc. 4. 14:31
18/23 anonim válasza:
Ismerek egy csajt akinek már van 2 gyermeke.Juniusban volt egy abortusza,mert nem tudta válalni.De az haggyán augusztusban már megint terhes lett.És nem szókik le a cigiről napi két dobozzal elszív!!
Nekem is volt egy de megvolt rá az okom.Mikor terhes lettem éppen cisztám volt és nagyon erős gyogyszereket kelett szednem, 5 gyogyszer volt+ a kup.
2010. márc. 4. 14:39
19/23 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat,és a tanácsokat.én 24 éves vagyok,16 éves korom óta napi 10-12 órákat melózok.Lassan 4 éve élek eggyutt a párommal(az idén lesz az eskuvo).Minden rendben van koztunk,csak 4 éve melóztunk azért..télen-nyáron,hogy felépuljon a kis házunk.Tulajdonképpen nem is éltunk,csak a hitelt fizetgettuk a banknak,meg ugye egy építkezés nem kis pénz.Teljesen ellene vagyok az abortusznak,és gyilkosnak tartanám magamat.Nyilván nem is vetetném el,de vannak olyan helyzetek,amikor tényleg ez lenne a legjobb megoldás.és amikor az ember bepánikol,minden megoldás egyszerre..jók és rosszak egyaránt.Ma láttam a boltban egy terhes anyukát,a másik ketto babája is nagyon kicsik voltak még..ÉS ÚGY ÉRZEM,HOGYHA JON A BABA,AKKOR MINDENT MEGTESZEK AZÉRT,HOGY JÓ ANYUKA LEGYEK.MÉGHA EZ AZ ÁLMAIM FELADÁSÁVAL IS JÁR.INKÁBB MINTHOGY MEGOLJEM A GYEREKEMET,AKI NEM IS TEHET SEMMIROL.
2010. márc. 4. 14:53
20/23 anonim válasza:
Igen, ebben a helyzetben tényleg nagy butaság lenne elvetetni. Pont a legjobb korban vagy, biztos kapcsolat, esküvő is hamarosan. Hitel sokaknak van, rengetegen dolgoznak napi 10-12 órát, ez nem akadály a babára. Ha így nézzük, mindig lehetne valami ellene. Most ere gyűjtünk, most az kellene, aztán 50 évesen meglenne mindened, csak épp a gyerekről késtél le.
Nem azt mondom, hogy munkanélküliként, lakáshitelekkel, kell még egy ötödik gyerek vagy 14 évesen szülni kell, ha már becsúszik, de szerencsére te egyik helyzetben sem vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!