A parommal megvolt az elso szeretkezes, es nem hasznaltunk ovszert, de nem csinaltuk addig amig kijon a sperma akkor fennalhat a terhesseg?
Az eseményutáni tabiból több féle van, neveket sajna nem tudok, de csak a nődoki írhatja fel receptre! Nálunk kb 5000 forint, te is hasonlóra készülj!
Legkorábban a mensid napján, illetve azt követően mutat valami érdemlegeteset a teszt! addig nem érdemes, pénzkidobás...
Szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgok, de a tnődokit ne halogatsd, mert ketyeg az óra!!!
Hát, akkor most csak az marad, hogy mindenki szorít érted, mert ha nem vettél be tabit, már késő... Reméljük, hogy nincs akkora peched hogy teherbeestél azonnal... ez is változó... Nekem pl elég ha együtt mosom az elsőneműimet a pároméval, s máris veszélyes... (ez csak vicc) de van akinél nagyon könnyen van akinél, mondhati normálisan, van akinél nehezebben megy...
Nem vagyok orvos, azt nem tudom, hogy a mellcisztád meg a vitaminok, hogyan hatnak...
Írj mindenképp, hogy mi lett!!!
Mit öl meg??? Dehogyis öli meg!!! A Duphaston sárgatesthormont tartalmaz, ami a méhlepény szerepét látja el, amíg az ki nem alakul! Szóval, ha babád van, akkor a sikeres beágyazódást, és a vetélés elkerülését segíti a gyógyszer!!! (szóval, terheseknek is szokták adni, persze te ciszta miatt kaptad...) Nem öli meg! Sőt...! Támogatja!
Imádkozz szerintem, más lehetőséged nem igazán maradt...
Drukkolok, és írd majd meg...
Szuper! Szorítottam neked! :)
Azért csinálj 10 nap múlva is egy tesztet, ahogy írtad is...!
A kérdésedre pedig azt tudom válaszolni, hogy a babára peteéréskor van a legnagyobb esély, DE a ciklus alatt bármikor megfoganhat! A peteérés is eltolódhat (ugye, általában a cklus 1.napjától, vagyis a mensid 1.napjától ha visszaszámolsz 14 napot, nagyjából akkor volt peteérésed), sokminden befolyásolja, pl. táplálkozás, stressz, sőt, peteérést előidézhet orgazmus is!
Ezért aztán nem győzöm többedszer elmondani ezen a fórumon, amit egy orvos mondott nekem pár évvel ezelőtt, hogy "az orvostudomány jelenlegi állása szerint, a nő a ciklus bármely napján teherbe eshet"!
Ezt jól jegyezd meg, VÉDEKEZZETEK!!!
Ezen a fórumon is írta már valaki, hogy ő a mensi ideje alatt lett terhes! Na, erre ki gondolna? Anyukám meg velem a mensi elmúlásának 1.napján lett terhes, nővéremmel meg a mensi előtti napon!
Tehát az esély MINDIG megvan, amikor védekezés nélkül együtt vagytok, 50-50%, vagy baba lesz, vagy nem!
Majd jelentkezz! Minden jót, és írass gyógyszert, vagy használjatok óvszert, de az végig legyen a pasin, mert ha csak próbálgatás szintjén is, de behatol gumi nélkül, akkor bekerülhet az előváladék ( nem mindig érzi, hogy az mikor jön, sőt, legtöbbször nem érzi, - ha az ellenkezőjét mondaná, ne higgy neki! :) ), szóval az előváladék is tartalmaz minimális spermát, de jól tudjuk, hogy 1 db elég a gyerekhez, és többezren estek már az előváladéktól teherbe!
Remélem, kellőképp felhomályosítottalak! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!