Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A parommal megvolt az elso...

A parommal megvolt az elso szeretkezes, es nem hasznaltunk ovszert, de nem csinaltuk addig amig kijon a sperma akkor fennalhat a terhesseg?

Figyelt kérdés
2008. szept. 3. 08:57
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
93%
Megvan rá az esély, mivel az előváladékban is előfordulhat spermium.
2008. szept. 3. 09:14
 2/34 anonim ***** válasza:
90%

Igen, terhes lehetsz mivel az előváladékban is vannak spermiumok

Következőnek meg ne csinálj ilyen butaságot

2008. szept. 3. 09:14
 3/34 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt es meg lenne 1 kerdesem hogy letezik ojan hogy szeretkezes kozbe neki nem folyik egyaltalan az elovaladek?
2008. szept. 3. 09:22
 4/34 anonim ***** válasza:
erre ne építs.
2008. szept. 3. 09:30
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nagy felelőtlenség. Védekezzetek!
2008. szept. 3. 10:32
 6/34 anonim ***** válasza:

Kicsi lány hány éves vagy?

Anyuddal nem tudsz ilyen dolgokról beszélni? Ezt így nagyon nem volna szabad!!!

Különösen ha a párod is ilyen fiatal biztosan jön neki előváladék szinte 100% !

A menstruációd után körülbelül hányadik napon szeretkeztetek?

2008. szept. 3. 10:48
 7/34 anonim ***** válasza:
Én így lettem terhes, most vagyok 10 hetes. Mondjuk mi a férjemmel "védekeztünk" így és örülünk a babónak. De Te még nagyon fiatal lehetsz, ezért szerintem használjatok gumit, vagy fogamzásgátlót. Reméljük nem lesz semmi gond!
2008. szept. 3. 11:00
 8/34 A kérdező kommentje:
a menstruacio lejart es ra 2 napra megis tortent 19 leszek,anyummal nem merek beszelni ezekrol a dolgokrol mert azt akkor azt mondta ha megtudja hogy elveszik nekem akkor megolne:(
2008. szept. 3. 12:40
 9/34 A kérdező kommentje:
az az a tegnap tortent meg es ma ojan roszul erzem magam hanyingerem van szedulok es faj a hasam alatt mit tegyek?
2008. szept. 3. 12:47
 10/34 anonim ***** válasza:
Hát, sajnálom anyud hozzáállását. Sajnos, az ilyen szülői hozzáállás miatt van annyi lányanya ill. abortusz. (Vagy még rosszabb-csecsemőgyilkosság.)Már nem vagy olyan kislány sem, ebben a korban már természetes, hogy élsz szexuális életet. Viszont -ez nem a te hibád- felvilágosultabbnak kellene lenned. Nincs valaki, akivel őszintén tudnál beszélgetni ilyen dolgokról?
2008. szept. 3. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!