Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A parommal megvolt az elso...

A parommal megvolt az elso szeretkezes, es nem hasznaltunk ovszert, de nem csinaltuk addig amig kijon a sperma akkor fennalhat a terhesseg?

Figyelt kérdés
2008. szept. 3. 08:57
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
sajnos nincsen es a parom azt mondja hogy ha nem hasznalunk ovszert es hamar kiveszi akkor nem lesz semmi gond en ellenben nagyon felek 25 ebbe a honapban kell megjojjon a menstruaciom de o meg ugy 17en akarja hogy legyunk egyutt mit tegyek?
2008. szept. 3. 12:52
 12/34 A kérdező kommentje:
a tegnaptol ojan roszul erzem magam mit tudjak tenni? mondtam a paromnak es nem tudja hogy mitol lehet,nekem lenne meg 1 kerdesem letezik ojan hogyha valakinek feher folyasa van es szeretkezik akkor a folyas miatt nem lehet terhes?
2008. szept. 3. 12:55
 13/34 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt nem jelentkeznek a tünetek, lehet, hogy csak magadba beszéled. Én elgondolkodnék a 72 órás tablettán. Ez egy gyógyszer, amit az együttléttől számítva 72 órán belül lehet alkalmazni, hogy tutira ne legyél terhes. Orvos írja fel, k.b. 5000 Ft-ba kerül. Végszükség esetén élhetsz vele, de ez egy jó nagy adag hormon, folyamatos védekezésnek nem alkalmaznám. Azontúl jó drága is lenne! A fehér folyás nem hozható összefüggésbe a fogamzóképességgel. A párod lehetne felelősségtudóbb, de ha ő nem, legalább neked legyen eszed és csak az óvszerbe bízz, mert nagyon sok kismama az általatok alkalmazottt módszertől lett kismama. Nézz utánna még szerintem a Pharmatex nevű spermicid készítményeknek. Ez kúp vagy krém formájában közvetlen az aktus előtt alkalmazható szer, spermaölő hatású. recept nélkül, gyógyszertárban kapható. Azért mellé javasolt a gumi használata, az a tuti!! Olvass utánna egy pár dolognak, hogy felkészültebb légy, akár itt a neten. Okosan!!
2008. szept. 3. 13:30
 14/34 anonim ***** válasza:
Ja, anyukád biztos nem ölne meg, ha felvetnéd neki a témát! Nem 14 éves vagy már, ezt meg kell értenie. Persze tudom, ez nehéz ügy. Mondd el neki, hogy csak ő van neked, akire számíthatsz ilyen téren, segítsen.
2008. szept. 3. 13:38
 15/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Az aktus után 72 órán belül kérhetsz a dokitól esemény utáni tablettát! akkor tuti, hogy nem lesz baba!

De egy valamit nem értek? Mi az, hogy a párod ekkor meg akkor a "majd időben kihúzom" - módszert akarja alkalmazni??? Mit tegyél?Ha nem hajlandó óvszert felhúzni,akkor küldd el a fenébe...már bocs... hogy lehet ilyen felelőtlen, hogy csak a farkával tud gondolkozni??? Ha így nem kellesz neki, akkor te gazdagodtál jó sok tapasztalattal, de ő meg menjen, csináljon gyereket másnak, aki olyan buta, hogy hagyja magát!

Itt nálad a labda! Te kérdezted, mit csinálj, én csak leírtam, hogy ez így nem fair. Legyél határozott!

És irass eseményutánit mindenesetre, mert gondolom, nem hiányzik más az életedből, csak egy gyerek...

2008. szept. 3. 13:39
 16/34 anonim ***** válasza:

Tényleg nem vagy már kicsi... Anyukádnak meg fertelmesen rossz a hozzáállása... Téged sem a gólya hozott. Ha meg Te is úgy jöttél, hogy nem kellett volna, akkor meg épp ezért kéne még jobban odafigyelnie, nem pedig fenyegetőznie. 19 évesen tök normális, hogy a pároddal nemi életet élsz... Bár tuti ég úgy nem tudnék, hogy akkor legközelebb 17-én... Ez sem így működik, hogy megbeszéljük...

Szerintem ha a beállításaidnál megadnád az elérhetőséged többen segítenének, írnának neked e-mailt...

2008. szept. 3. 13:49
 17/34 anonim ***** válasza:

Ha a menzid után 2 napra történt az eset akkor nagyon kicsi a valószínűsége hogy teherbe estél! Reméljük a legjobbakat!

A másik meg az, hogy már nagykorú vagy, anyukádnak el kellene fogadnia hogy felnőtt a kislánya. De ezek már családi dolgok! A lényeg ha nem jönne meg (ami szerintem megfog) akkor tesztelj! De 0,1% hogy teherbe estél ne aggódj! Szorítok hogy úgy alakuljon minden ahogy jó neked!

2008. szept. 3. 14:23
 18/34 anonim ***** válasza:

Több az esélye, hogy teherbeestél! A menzi utáni 2. nap, már a ciklus 7.-8. napja kb, és a hímivarsejtek elélnek 3 napig, de a legutóbbi tanulmányok szerint néhány kitartóbb "katona" 7napig is él!!! Szóval, iratsd fel az eseményutánit, az a biztos, semmi más!!!

Itt nem százalékokról van szó, hanem arról, hogy "az orvostudomány jelenlegi állása szerint a nő a ciklus BÁRMELY napján teherbeeshet"!!!

2008. szept. 3. 14:53
 19/34 A kérdező kommentje:
en erdelyben lakom nem magyarorszagon es melyik az a gyogyszer amit be kellene vegyek? koszonom a valaszokat
2008. szept. 3. 16:27
 20/34 A kérdező kommentje:
koszi hogy szoritasz nekem annyira aggodok hogy mi lesz :((
2008. szept. 3. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!