A parommal megvolt az elso szeretkezes, es nem hasznaltunk ovszert, de nem csinaltuk addig amig kijon a sperma akkor fennalhat a terhesseg?
Szia!
Az aktus után 72 órán belül kérhetsz a dokitól esemény utáni tablettát! akkor tuti, hogy nem lesz baba!
De egy valamit nem értek? Mi az, hogy a párod ekkor meg akkor a "majd időben kihúzom" - módszert akarja alkalmazni??? Mit tegyél?Ha nem hajlandó óvszert felhúzni,akkor küldd el a fenébe...már bocs... hogy lehet ilyen felelőtlen, hogy csak a farkával tud gondolkozni??? Ha így nem kellesz neki, akkor te gazdagodtál jó sok tapasztalattal, de ő meg menjen, csináljon gyereket másnak, aki olyan buta, hogy hagyja magát!
Itt nálad a labda! Te kérdezted, mit csinálj, én csak leírtam, hogy ez így nem fair. Legyél határozott!
És irass eseményutánit mindenesetre, mert gondolom, nem hiányzik más az életedből, csak egy gyerek...
Tényleg nem vagy már kicsi... Anyukádnak meg fertelmesen rossz a hozzáállása... Téged sem a gólya hozott. Ha meg Te is úgy jöttél, hogy nem kellett volna, akkor meg épp ezért kéne még jobban odafigyelnie, nem pedig fenyegetőznie. 19 évesen tök normális, hogy a pároddal nemi életet élsz... Bár tuti ég úgy nem tudnék, hogy akkor legközelebb 17-én... Ez sem így működik, hogy megbeszéljük...
Szerintem ha a beállításaidnál megadnád az elérhetőséged többen segítenének, írnának neked e-mailt...
Ha a menzid után 2 napra történt az eset akkor nagyon kicsi a valószínűsége hogy teherbe estél! Reméljük a legjobbakat!
A másik meg az, hogy már nagykorú vagy, anyukádnak el kellene fogadnia hogy felnőtt a kislánya. De ezek már családi dolgok! A lényeg ha nem jönne meg (ami szerintem megfog) akkor tesztelj! De 0,1% hogy teherbe estél ne aggódj! Szorítok hogy úgy alakuljon minden ahogy jó neked!
Több az esélye, hogy teherbeestél! A menzi utáni 2. nap, már a ciklus 7.-8. napja kb, és a hímivarsejtek elélnek 3 napig, de a legutóbbi tanulmányok szerint néhány kitartóbb "katona" 7napig is él!!! Szóval, iratsd fel az eseményutánit, az a biztos, semmi más!!!
Itt nem százalékokról van szó, hanem arról, hogy "az orvostudomány jelenlegi állása szerint a nő a ciklus BÁRMELY napján teherbeeshet"!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!