Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma megint csináltam egy...

Ma megint csináltam egy tesztet (Gravi hcg) ami negatív lett, semmi csík. De a hétfő reggelin (Gabriel) meg halványan úgyan, de volt csík. Akkor most melyiknek higyek? Vagy mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem sikerült rendesen megtapadnia és meg fog jönni a havid azért negatív.
2010. márc. 3. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez azért furcsa, mert a mai terhességi tesztek olyan pontosak, mint a német ipar. Amikor a mi picurunk fogant, és a dolog kezdett gyanússá válni, elmentem az orvosomhoz, akinek az első kérdése az volt, hogy pozitív lett-e a teszt, mert ha igen, akkor az biztosan terhesség. Szóval én a helyedben várnék még néhány napot (bár tudom, hogy ez ilyenkor iszonyú nehéz), és maximum egy hét múlva ismételnék egy harmadik félével. Ha csakugyan babát vársz, el kell telnie egy kis időnek, míg kimutathatóvá válik. Üdv! 36 hetes kismama
2010. márc. 3. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még, mielőtt lemondasz a dologról. Nekem is negatív volt a tesztem eleinte, a dokim meg csak legyintett, hogy egyes tesztek annyit is érnek ... (az enyém nem szerette őket, mert sok volt a fals eredmény az utóbbi években - azt mondta régebben pontosabb volt, kb. 5-10 éve). Szerintem várj még, ha ott a pici, akkor előbb-utóbb látszani is fog! :)
2010. márc. 3. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
szia!van babád???
2010. máj. 19. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!