Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel csináltam 2 tesztet....

Ma reggel csináltam 2 tesztet. Az egyik clearblue, és rögtön kijött a második vonal, igaz halvány. A másik discolor+ az viszont úgy tűnik negatív. Most akkor mi van? Hétfő óta késik.

Figyelt kérdés
2008. okt. 8. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettőt reggeli vizeletből csináltad?Mert a reggeliben több a hormon.De szerintem terhes vagy.
2008. okt. 8. 11:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ugyan abból a pipiből. A Clearblue nem szokott tévedni pozitív irányba ugye? A cicim nem nagyon fáj csak a bimbim néha érzékeny, folyásom szinte semmi, ha van akkor fehér és szurkál a hasam. Jaj remélem baba!
2008. okt. 8. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A Clearblue nem téved és ha ráadásul az halvány pozitívat mutatott, akkor az azt jelenti, hogy még kevés hcg-t termelt a szervezeted (ezért a másik fajta teszt, ami nem olyan érzékeny, ki sem mutatta).

Ettől függetlenül a halvány + is pozitív. Esteleg pár nap múlva tesztelj újra, akkor már erősebbnek kell lennie! Sok sikert!

2008. okt. 8. 11:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!!!
2008. okt. 8. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gratula! A CB nem szokott tévedni!! Meg egyáltalán, pozitív irányba vajmi ritka, hogy megtévesszenek...
2008. okt. 8. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ott a BÉBI!!!
2008. okt. 8. 12:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Kösziköszikösziii!!

nagyon boldog vagyok!!!! :)

2008. okt. 8. 13:29
 8/8 Grófházy ***** válasza:

nem az a lényeg milyen színű a 2.csík!!csak az hogy legyen.Ugyanis a terhességi tesztek működése azon alapul,hogy jelen van e a szervezetedben a HCG hormon,ami terhesség esetén termelődik.a világos csík annyit jelent,hogy még kevesebb mennyiségben,de VAN.

2-en vagytok!!! vigyázz magatokra

2008. okt. 8. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!