Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ősz végéig 2 csíkosat szeretné...

Ősz végéig 2 csíkosat szeretnék tesztelni. Ki tart velem?

Figyelt kérdés

Augusztus végén kezdjük a próbálkozást,már van egy 16 hós kislányom. Szívesen izgulnék együtt veletek a 2 csíkos tesztért :) Akinek van kedve csatlakozzon. Mióta próbálkoztok? Van e már gyereketek? Korotok? és légyszi egy nevet is a végére,hogy ne keveredjünk össze.

24 éses vagyok, Mária

2015. júl. 1. 13:22
1 2 3 4 5
 41/46 anonim válasza:

Sziasztok! Tegnap voltam uh-n, 7hetes vagyok,szìvhang is volt 😃😊

Edit

2015. aug. 5. 10:35
 42/46 anonim ***** válasza:
Örülök neki! Boldog babavárást :) Niki
2015. aug. 5. 11:51
 43/46 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Gratulálok Edit!!!

Végül én sem bírtam 10-ig, elmentem hétfőn dokihoz, 6 hetesek vagyunk és már nálunk is volt szívhang. :)

Mindenkinek megy a drukk, írjatok majd mi volt!!

Hédi

2015. aug. 5. 12:04
 44/46 anonim ***** válasza:

Jajj majdnem elfelejtettem, akiknél most jön a baba és van kedvetek fórumozni, gyertek az anyatanya.hu-ra, ott indítottam egy csopit 2016 tavaszi babák néven. :)

Hédi

2015. aug. 5. 12:09
 45/46 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Jól szorítottál Niki.... :)

Ma teszteltem két csíkosat. :) :)

2015. aug. 7. 13:57
 46/46 anonim ***** válasza:
Kriszta voltam. :)
2015. aug. 7. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!