Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ősz végéig 2 csíkosat szeretné...

Ősz végéig 2 csíkosat szeretnék tesztelni. Ki tart velem?

Figyelt kérdés

Augusztus végén kezdjük a próbálkozást,már van egy 16 hós kislányom. Szívesen izgulnék együtt veletek a 2 csíkos tesztért :) Akinek van kedve csatlakozzon. Mióta próbálkoztok? Van e már gyereketek? Korotok? és légyszi egy nevet is a végére,hogy ne keveredjünk össze.

24 éses vagyok, Mária

2015. júl. 1. 13:22
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:

veled tartok! első próbálkozós hónapom, pont most teszteltem ma pozit!

[link]

2015. júl. 1. 13:35
 2/46 anonim ***** válasza:
Mi január óta próbálkozunk :) Szóval csatlakozok. Bár picit itt most bonyolult a helyzet, találtam egy tök jó munkahelyet, és jó lenne megtartani, viszont a babát is szeretnénk... Szóval mi csak simán élvezzük az együttléteket védekezés nélkül, és majd látjuk, hogy hogy alakul. Na de szurkolok neked/nektek! :)
2015. júl. 1. 14:58
 3/46 anonim ***** válasza:
Reméljük a fárjed.
2015. júl. 1. 15:39
 4/46 anonim ***** válasza:
*férjed
2015. júl. 1. 15:39
 5/46 anonim ***** válasza:
Én is csatlakoznék. Lassan egy éve próbálkozunk a kistesóval.
2015. júl. 1. 15:51
 6/46 anonim ***** válasza:
Lemaradt a fele. Marcsi vagyok 33 éves, van már egy 4,5 éves kisfiunk.
2015. júl. 1. 15:52
 7/46 anonim ***** válasza:

Szia! Csatlakozom. Sajnos most veteltem el elozo honapban gyonyoru pozi tesztem volt:(

Probalkozunk tovabb remelem hamarosan megint pozit tesztelek es velunk marad a baba. Rita vagyok

2015. júl. 1. 15:54
 8/46 anonim ***** válasza:

Szia én is veled tartok, mi a vőlegényemmel 10 hónapja próbálkozunk.

Áprilisba pozit teszteltem (azóta sincs menstruácio) de az orvos elküldött diagnozis nélkül, Pénteken megyek másik orvoshoz. Csilla 20

2015. júl. 1. 15:58
 9/46 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is szívesen csatlakozom :) ! Mi 2 év 10 hónapja próbálkozunk. Tavaly aug.ba teherbe estem de sajnos 9 hetesen missed ab lett üres petezsák miatt. Most már mi is tényleg nagyon szeretnénk egy pici babócát :) remélem ebben az évben vagyis ősz végig sikerül :)!

Szép napot! Marcsi :)

2015. júl. 1. 16:57
 10/46 anonim válasza:

Sziasztok!Én is csatlakoznék.Mi január óta próbálkozunk párommal.Már nagyon szeretnénk babát.Most juni 18-án meg kellett volna jönnie de két napig csak egy kevés kis barnás folyásom volt.Néha van egy kis émelygésem de semmi más.Tesztelni még nem mertem.

Edit vagyok 27 éves

2015. júl. 1. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!