Ősz végéig 2 csíkosat szeretnék tesztelni. Ki tart velem?
Augusztus végén kezdjük a próbálkozást,már van egy 16 hós kislányom. Szívesen izgulnék együtt veletek a 2 csíkos tesztért :) Akinek van kedve csatlakozzon. Mióta próbálkoztok? Van e már gyereketek? Korotok? és légyszi egy nevet is a végére,hogy ne keveredjünk össze.
24 éses vagyok, Mária
Sziasztok! Én is szeretnék csatlakozni, 32 éves vagyok, 6 hónapja próbálkozunk, van már 2 kislányunk (4 és 2 évesek). Még szoptatom a kisebbet, ezért hol van mensim, hol nincs. Egyszer már sikerült (akkor elsőre) teherbeesni szoptatás mellett, remélem most sem kell már sokat várni a picire.
Nagyon drukkolok mindenkinek!
Hédi
Sziasztok! Kriszta vagyok, 38 éves, van egy 7 éves kislányom és egy 4 éves kisfiam.
Mi a harmadikat tervezzük. :) Előző hónap sikertelen volt..
Sziasztok! Ki hogy van? Mikorra nem várjátok?
Nekem ma lett egy extra halvány pozi tesztem, nagyon boldog vagyok. :)
Hédi
Hédi Gratulálok!! :) Én ma vagyok 15. ciklusnapon tnap volt pozi ovu tesztem :) Remélem sikerülni fog nekünk is hamarosan :)
Marcsi :)
Nagyon drukkolok nektek! :)
Nekem picit erősödött mára a tesztem, de még mindig halványka.
Nincs tapasztalatotok a one step 10-es teszttel? Gyanítom, hogy valami bibi van vele, mert egyszerre csináltam vele reggel 25-ös ovutesztet is jóstesztelés gyanánt és az sokkal erősebb lett.
Sziasztok!Nekem ma lett egy igen erős pozitív tesztem.
Edit
Gratula minden két csíkoskának!!!! :)
Mi tegnap voltunk együtt a férjemmel, az ovum elvileg holnapra várható...szerintetek lenet belőle kistesó?
Kriszta voltam
Gratulálok Edit! :) Mikor nem kellett volna megjönnie? Én most vagyok a 19. dpo-n, 4+5 hetes lehet a pici. :)
Kriszta, szerintem van esély. A lányaim 2 nappal ovu előtti együttlétből fogantak. :) Ha jól számolom most is 1-2 nappal ovu előtt voltunk együtt. :)
(Az ovuteszt pozi napján és előtte.) Drukkolok! :)
Hédi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!