Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ősz végéig 2 csíkosat szeretné...

Ősz végéig 2 csíkosat szeretnék tesztelni. Ki tart velem?

Figyelt kérdés

Augusztus végén kezdjük a próbálkozást,már van egy 16 hós kislányom. Szívesen izgulnék együtt veletek a 2 csíkos tesztért :) Akinek van kedve csatlakozzon. Mióta próbálkoztok? Van e már gyereketek? Korotok? és légyszi egy nevet is a végére,hogy ne keveredjünk össze.

24 éses vagyok, Mária

2015. júl. 1. 13:22
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is szeretnék csatlakozni, 32 éves vagyok, 6 hónapja próbálkozunk, van már 2 kislányunk (4 és 2 évesek). Még szoptatom a kisebbet, ezért hol van mensim, hol nincs. Egyszer már sikerült (akkor elsőre) teherbeesni szoptatás mellett, remélem most sem kell már sokat várni a picire.

Nagyon drukkolok mindenkinek!

Hédi

2015. júl. 2. 21:04
 12/46 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Kriszta vagyok, 38 éves, van egy 7 éves kislányom és egy 4 éves kisfiam.

Mi a harmadikat tervezzük. :) Előző hónap sikertelen volt..

2015. júl. 7. 14:33
 13/46 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ki hogy van? Mikorra nem várjátok?

Nekem ma lett egy extra halvány pozi tesztem, nagyon boldog vagyok. :)

Hédi

2015. júl. 14. 09:26
 14/46 anonim ***** válasza:
De jó, gratulálok! Remélem erősödni fog :) Én még csak a 8. dpo-n vagyok, szóval nekem még a teszt is várat magára (elméletileg hétfőre nem várom) Na de majd alakul ;)
2015. júl. 14. 09:37
 15/46 anonim ***** válasza:

Hédi Gratulálok!! :) Én ma vagyok 15. ciklusnapon tnap volt pozi ovu tesztem :) Remélem sikerülni fog nekünk is hamarosan :)

Marcsi :)

2015. júl. 14. 17:10
 16/46 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok nektek! :)

Nekem picit erősödött mára a tesztem, de még mindig halványka.

Nincs tapasztalatotok a one step 10-es teszttel? Gyanítom, hogy valami bibi van vele, mert egyszerre csináltam vele reggel 25-ös ovutesztet is jóstesztelés gyanánt és az sokkal erősebb lett.

2015. júl. 15. 09:41
 17/46 anonim ***** válasza:
Hédi voltam
2015. júl. 15. 09:41
 18/46 anonim válasza:

Sziasztok!Nekem ma lett egy igen erős pozitív tesztem.

Edit

2015. júl. 21. 05:36
 19/46 anonim ***** válasza:

Gratula minden két csíkoskának!!!! :)

Mi tegnap voltunk együtt a férjemmel, az ovum elvileg holnapra várható...szerintetek lenet belőle kistesó?

Kriszta voltam

2015. júl. 21. 22:06
 20/46 anonim ***** válasza:

Gratulálok Edit! :) Mikor nem kellett volna megjönnie? Én most vagyok a 19. dpo-n, 4+5 hetes lehet a pici. :)

Kriszta, szerintem van esély. A lányaim 2 nappal ovu előtti együttlétből fogantak. :) Ha jól számolom most is 1-2 nappal ovu előtt voltunk együtt. :)

(Az ovuteszt pozi napján és előtte.) Drukkolok! :)

Hédi

2015. júl. 22. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!