Ősz végéig 2 csíkosat szeretnék tesztelni. Ki tart velem?
Augusztus végén kezdjük a próbálkozást,már van egy 16 hós kislányom. Szívesen izgulnék együtt veletek a 2 csíkos tesztért :) Akinek van kedve csatlakozzon. Mióta próbálkoztok? Van e már gyereketek? Korotok? és légyszi egy nevet is a végére,hogy ne keveredjünk össze.
24 éses vagyok, Mária
Hédi, Edit gratulálok nektek! :) :)
Kriszta sztem az ovu előtti nap biztosabbb mint utánna :) Hajrá!
Én ma vagyok a 8. dpo-n. A görbém is alakul...meglátjuk mi lesz belőle. [link]
Basszus, mára dobta ki a ciklus.hu az ovut, csináltam egy tesztet, totál negatív... :( de ahogy írtam, tegnap előtt voltunk együtt apával, tegnap egész nap feszített a hasam, görcsölgettem..Lehet hogy tegnap volt ovum?
Kriszta
Az meglehet hogy tegnap volt ha ma totál negatív. De akkor az így még jobb mert pont előtte voltatok együtt. :) Mondjuk ma is kellene az lenne a biztos :)
Marcsi :)
Köszönöm a gratulációkat! :)
Kriszta, ha ma totál negatív, akkor ma is lehet az ovud. A pozitív teszt nem az ovut jelenti hanem, hogy 36-24 órán belül lesz! A fájdalom meg talán megelőzte az ovut és hajnalban volt (legtöbbször akkor szabadul ki a pete).
Egyetértek Marcsival, a mai napon is érdemes lenne tenni a babáért. :)
Hédi
Marcsi, bíztató a görbéd, drukkolok! :) Mikor fogsz tesztelni?
Hédi
Hát a férjem nem kimondottan egy latin lover.... :D :D
Nnnna majd meglátjuk csajok! :)
Kriszta
Köszönöm Hédi és Marcsi! :)
Amúgy múlthét csütörtökön kellett volna megjönnie.Jövőhéten megyek dokihoz,mert csak így kaptam időpontot,na meg közbe költözködünk is.
Hédi köszönöm ! :) A teszteléssel még várok.Felek tesztelni..:/ Ma igy állok : [link]
Kriszta na hogy sikerult az estetek ? ;) ;)
Edit vigyazz magatokra nehogy a költözés miatt megeröltesd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!