Ki nem várja 10-ére?
Legelső próbálkozós hónapunk :) Nagyon reménykedünk, bár tudjuk, hogy nem valószínű, hogy elsőre sikerül.
Ma reggel teszteltem, de negatív lett. 19. ciklusnapon vagyok, 4. dpo.
Ti hogy érzitek magatokat? Hányadik hónapotok? Valami tanácsotok van esetleg, hogy hogyan ne őrüljek bele a várokozásba? :)
10-ere nem varom en sem. Egy eve probalkozunk, pont most reggel megyek nogyogyaszatra mar elinditani vmit h vizsgaljanak meg miert nem jon a baba. Mar van egy 2,5 eves kislanyom. Aki 3.probalkozos honapra jott ossze.
Drukkolok mindenkinek. :-)
Tényleg korán teszteltél,ha akkor voltatok együtt a pároddal amikor pé-d volt akkor sikerülhetett.:)
Addig is mérd naponta a hődet még felkelés előtt(én hüvelyben mérem mindig) és jegyezd fel.
A beágyazódás a megtermékenyülés után pár nappal következik be.A beágyazódás 6-7 napig is eltart,utána kezdi meg a sárgatest termelni a HCG-t.
Én 5.-re nem várom.
Sokan estek mar teherbe menses alatt.
Es olyan is van, aki csak 3-4 napot verzik.
De nyilvan igazad van, nem ez a jellemzo.
Nem értelek Kérdező. Leírtad, hogy a ciklusod 19. napján, 4. dpo-n teszteltél. Ha tudod, hogy 4. dpo-nál tartasz, akkor nyilván figyelted és tudod, hogy mikor volt pontosan ovulációd. Ezek ismeretében miért gondolod, hogy a ciklus 5. napján már történhetett valami?
Kívánom, hogy mielőbb összejöjjön a baba, mert 28 napból min. 14-et tesztelgetéssel fogsz tölteni...
Sajnálom!
Köszi szépen,én most bizakodó vagyok.:)holnap veszek tesztet,megpróbálom nem ellőni vasárnapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!