Ki nem várja 10-ére?
Legelső próbálkozós hónapunk :) Nagyon reménykedünk, bár tudjuk, hogy nem valószínű, hogy elsőre sikerül.
Ma reggel teszteltem, de negatív lett. 19. ciklusnapon vagyok, 4. dpo.
Ti hogy érzitek magatokat? Hányadik hónapotok? Valami tanácsotok van esetleg, hogy hogyan ne őrüljek bele a várokozásba? :)
Én 5.-ére nem várom, és első hónap. :)
Drukkolok Neked/Nektek!
Én!
Nekünk 2.hónap. 2.babánkat várnánk.
A kislányom elsőre sikerült 2 éve, így kicsit csalódottak voltunk.
Úgy próbálom terelni a gondolataimat, hogy minél jobban lefoglalom magam. Aztán most fogászatra járok, kozmetikus is aktuális lesz a napokban. Mindig nézem, hogy hány nap múlva lesz ez v az és nem arra próbálok gondolni, mikor teszteljek :)
A "gond"csak az, hogy holnap jön a Rossmannos csomag (pelus és ez-az+a teszt) így nehezebb lesz,mert csak ott fog motoszkálni bennem a gondolat, hogy lehet kimutatná már :)
Már maga az őrület, hogy ilyen korán tesztelsz! Még nincs értelme, úgyhogy nyugi!
Foglald le magad mással: mozi, sport, barátok és persze élvezetből hancúr, ne babacsinálási céllal! :)
Igy mar ertem. Ezek szerint nem volt akkor egy korai extra ovud. Sebaj, 10-en meg tesztelhetsz egy pozit. Elobb nem erdemes.
Drukk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!