Ki nem varja ebben a honapban?
Sziasztok,a parommal babat tervezunk es remeljuk ez a honap vegre sikeres lesz.
Ki varja meg a csodat?Ki nem varja most juniusra?
Drukkoljunk egyutt.:)
Én holnapra nem várom!
Eddig inkabb párolgási csík-szerű halvany tesztem volt, de volt fura görcsölésem is.
Mindenkeppen mas egyelore ez a ciklusom kezdete, úh nagyon izgulok a holnapi tesztelés miatt. Elvileg csütörtökre jön ki a peteéres együttléttől a két hét!
Szóval én drukkolok és drukkolást kérek!
1
Várd meg a holnapit,ha nem várj még 2 hetet,akkor elvileg tuti lesz :)
Elvileg már ilyenkor is lehet tudni,én megvárom a tutit,de megy a drukk!!! :)
2-es a remény hal meg utoljára,de ne add fel,ha nem most akkor jövőhónapban csak sikerül :)
Neked is megy a drukk!Köszönjük.
2-es bocsi rossz kézjelet nyomtam,vedd ezt zöld kéznek.
3.
Drukk neked is. :)
4.
Szia!
Igen ez sajnos nekem is így van,soha nem pontos így én is várhatok még 1-2 hetet,hogy tutira menjek.
Ne izguld halálra magadat,foglald le magadat,vagy csinálj valamit,hogy ne gondolj még rá.
És mikor akarsz tesztelni?
Nekem is has görcsök,pici hangulatingadozások,mellfájdalom,de viszont nem duzzadtak,hátfájás,de ami rossz a hányinger és az émelygés.Ne aggódj nem mindenkinél fordul elő,valakinek semmi tünete nincs és mégis terhes volt,valakinek meg az összes tünet jelentkezik és a végét tudjuk :)
Mindenkinek más-más,senkié nem ugyanolyan.:)
Igen a megjön érzés,az kellemetlen nem tudom ti hogy vagytok vele....reméljük senkinek se jön meg és babás,de ha nem akkor a jövőhónap.
Ki mennyi ideje próbálkozik?
1-ső vagy 2. gyerek?
5.köszönöm akkor végig nézem ezt is :)
Mindenkinek megy a drukk!!!
Stiasztok leirnatok a neveteket ugy konnyebb es jobb.
En Vivi vagyok,igen 4-es volt nekem is ilyen 1 heten egyszer,multheten valamelyik nap ugyan igy jartam,mint te.
Reggel fel akartam kellni es erosen gorcsolt a hasam,azt hittem akkor ott mindennek vege es megjon,de nem elmult es utana semmi bajom nem volt.
1perc alatt ugy leizattam mint fel ora a napon ilyen melegben.
Nagyon feltem es meg is voltam ilyedve,de pihentel utana?
Jol vagy,minden rendben?Kinek milyen tunetei vagy egyebb furcsasagai vannak?
Nekem nagyon hanyingerem van,ehes vagyok allandoan,gorcsol meg a hasam picit a melleim fajnak neha.
Manna24 Drukkolok hogy sikeruljon!
Elso baba?
Miota varjatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!