Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja ebben a honapban?

Ki nem varja ebben a honapban?

Figyelt kérdés

Sziasztok,a parommal babat tervezunk es remeljuk ez a honap vegre sikeres lesz.

Ki varja meg a csodat?Ki nem varja most juniusra?

Drukkoljunk egyutt.:)

#teherbeesés #babavárás #nem vart menzesz
2015. jún. 2. 22:56
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Én holnapra nem várom!

Eddig inkabb párolgási csík-szerű halvany tesztem volt, de volt fura görcsölésem is.

Mindenkeppen mas egyelore ez a ciklusom kezdete, úh nagyon izgulok a holnapi tesztelés miatt. Elvileg csütörtökre jön ki a peteéres együttléttől a két hét!

Szóval én drukkolok és drukkolást kérek!

2015. jún. 2. 23:05
 2/35 anonim ***** válasza:
Én 19.-ére nem várom.De mivel a párom külföldön dolgozik és tegnap tudtunk csak együtt lenni ìgy az esèlyem 0 rá :( Tegnap a ciklusom 13.napja volt,viszont az ovuteszt negatív volt.Így jártam.Nektek megy a drukk :)
2015. jún. 2. 23:35
 3/35 anonim ***** válasza:
június 29-30. Emi
2015. jún. 3. 07:50
 4/35 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Én hó elejére nemvárom,de sha nem pontos.Ugyhogy izgulhatok.Görcsöl a hasam,hangulatingadozásaim vannak.Tisztára olyan mintha meg akarna jönni.Viszont mellfeszülést,duzzadást nemérzek,aggódom.Nagyonremélem,h nem jön meg se nektek se nekem!Nálatok is van hangulatingadozás?
2015. jún. 3. 11:03
 5/35 anonim ***** válasza:
Szia! Itt vagyunk már páran, akik nem várják:): http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2015. jún. 3. 14:06
 6/35 A kérdező kommentje:

1

Várd meg a holnapit,ha nem várj még 2 hetet,akkor elvileg tuti lesz :)

Elvileg már ilyenkor is lehet tudni,én megvárom a tutit,de megy a drukk!!! :)

2-es a remény hal meg utoljára,de ne add fel,ha nem most akkor jövőhónapban csak sikerül :)

Neked is megy a drukk!Köszönjük.

2-es bocsi rossz kézjelet nyomtam,vedd ezt zöld kéznek.

3.

Drukk neked is. :)

4.

Szia!

Igen ez sajnos nekem is így van,soha nem pontos így én is várhatok még 1-2 hetet,hogy tutira menjek.

Ne izguld halálra magadat,foglald le magadat,vagy csinálj valamit,hogy ne gondolj még rá.

És mikor akarsz tesztelni?

Nekem is has görcsök,pici hangulatingadozások,mellfájdalom,de viszont nem duzzadtak,hátfájás,de ami rossz a hányinger és az émelygés.Ne aggódj nem mindenkinél fordul elő,valakinek semmi tünete nincs és mégis terhes volt,valakinek meg az összes tünet jelentkezik és a végét tudjuk :)

Mindenkinek más-más,senkié nem ugyanolyan.:)

Igen a megjön érzés,az kellemetlen nem tudom ti hogy vagytok vele....reméljük senkinek se jön meg és babás,de ha nem akkor a jövőhónap.

Ki mennyi ideje próbálkozik?

1-ső vagy 2. gyerek?

5.köszönöm akkor végig nézem ezt is :)

Mindenkinek megy a drukk!!!

2015. jún. 3. 21:48
 7/35 anonim ***** válasza:
Üdv!4-es vagyok :) Ma reggel a szivinfarkt kerülgetett,ugy görcsôlt a hasam,hogy pár perc alatt csurom vizesre izzadtam..álltalában az ilyen erős görcsök amelyek már fájdalomcsillapítót is igényelnek maguk után,mindig a megjövetelt jeleztét,de...csodák csodájára elmult és még mindig semmi,hát mitmondjak..még mindig erősen él bennem a remény.Csak nemtudom akkor miért jöttek ezek az erős görcsök,azért ennyire még nem tapasztaltam.Igen kedves kérdező pontosan így van ahogy ítad,mindenkinél más és más.Amugy nekem második baba lesz.Az elsővel nem voltak tüneteim,csak a 6.-ik hétben egy kis hányás.
2015. jún. 4. 11:32
 8/35 Manna24 ***** válasza:
Sziasztok! Én keddre nem vàrtam!Még semmi de néha begörcsöl a hasam.Még nem mertem tesztet csinàlni....
2015. jún. 4. 12:32
 9/35 A kérdező kommentje:

Stiasztok leirnatok a neveteket ugy konnyebb es jobb.

En Vivi vagyok,igen 4-es volt nekem is ilyen 1 heten egyszer,multheten valamelyik nap ugyan igy jartam,mint te.

Reggel fel akartam kellni es erosen gorcsolt a hasam,azt hittem akkor ott mindennek vege es megjon,de nem elmult es utana semmi bajom nem volt.

1perc alatt ugy leizattam mint fel ora a napon ilyen melegben.

Nagyon feltem es meg is voltam ilyedve,de pihentel utana?

Jol vagy,minden rendben?Kinek milyen tunetei vagy egyebb furcsasagai vannak?

Nekem nagyon hanyingerem van,ehes vagyok allandoan,gorcsol meg a hasam picit a melleim fajnak neha.

Manna24 Drukkolok hogy sikeruljon!

Elso baba?

Miota varjatok?

2015. jún. 4. 22:51
 10/35 anonim ***** válasza:
Üdv mindenkinek,4-es vagyok vagyis Renáta :) Köszönöm kérdésed Vivi,azóta sincs semmi bajom jólvagyok,.Pihenésre nemsok időm van mivel van egy 9 hós kislányom :) de tulvészeltem.Pont ilyen volt nekem is mint ahogy írtad.A melleim nekem egyáltalán nem érzékenyek,félek ez nem jo előjel,néha nagyon enyhe görcsöt érzek és annyi.Nálam inkább a hangulatingadozás játszik szerepet igen intenzíven.Lehet holnap ha addig sem jön meg (nagyon remélem) akkor csinálok reggel egy tesztet.Annyira nehezen birom ezt a várakozást. Ti is így vagytok vele?
2015. jún. 5. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!