Ki nem varja ebben a honapban?
Sziasztok,a parommal babat tervezunk es remeljuk ez a honap vegre sikeres lesz.
Ki varja meg a csodat?Ki nem varja most juniusra?
Drukkoljunk egyutt.:)
Nagy Gratula Renáta!
Nekem sem jött még meg, ez az ötödik napom. A tüneteim dettó.......mellfeszülés, émejgés, és görcsölök, sokszor úgy érzem megjön, aztán elmúlik, nekem is néha itt ott szúrkál a hasamnál. Ma vagy holnap teszt :)
Sziasztok! Kriszti vagyok, szívesen csatlakoznék hozzátok. Én jövőhét péntekre, 12-re nem várom, és nagyon bízom abban, hogy ezúttal minden jól is alakul! :)
Drukkolok mindenkinek!
Renata gratulalok az elso babahoz!
Akkor eleg mozgalmas lehet az idod.
Nagyon gratulalok Renata!
Hat akkor most mrgvan az orom,boldog babavarast es ertesits minket ha ugy gondolod magadrol es a picirol.
Boldog Babavarast!
Fanni le a kalappal elotted,tenyleg nem sok korkulonbseg van kozottuk,hogy birtad?
Drukkolunk neked,hogy sikeruljon a 4. is.
Szervusz Moni.
Huh neked is vannak.tubeteid boven,jol birod?
Te hogy birod az emelygest?Neked mikor jelentkezik vagy egesz naposak?
Az en mellem is viszket en azt hittem ennek semmi koze ehez.
Ez nagyon ugy hangzik mint,ha baba lenne a dologban.
Nagyon drukkolok neked,hogy sikeruljon.
Ez a faradtsag nagyon rossz,ha alszom egesz nap akkor is almos es faradt vagyok,foleg meg a meleg is...
2 eve es nem gondoltatok a segitsegre?vagy.termeszetes.uton szeretnetek,hogy megfoganjon?
Tesztelj egy picit kesobb,en se merek tesztelni pedig holnaptol mar elvileg lehetne,de felek hogy negativ,szerintem aki babat szeretne azoknak mind ez a felelme ugye??
Nekem is voltak petefeszek cisztaim elosszor egy nagy,amit kikellett varnom mig kifakadt es volt tobb kicsi is,de egyiknel se volt tunetek...csak a.fajdalom es a verzes.
Remeljuk a legjobbakat.
Szurkolunk neked is Manna.
Remeljuk egy szep pozitiv var majd rad.
Holnap irj.
Szia Kriszti.
Remeljuk,hogy senkinek nem jon meg es babas.
Minden alakuljon redben.
Es tuneteid vannak?
Mit vettel eszre magadon?
Elso baba?
Miota probalkoztok?
Kitartas 12.ig.Nyugodtan irj barmikor.
Csajok ma reggel erosen gorcsolt a hasam,a mindjart megjon erzes csak picit erosebben,ahh akkor mondtam magamban hogy itt a vege megfog jonni nem sokara vagy mar meg is jott.
Gyorsan rohantam a wcbe es semmi,el is mult a gorcs,nincs ver nagyon megkonnyebultem oszinten.
A hanyinger,emelyges egyre erosebb,allandoan pisilnem kell,faradt es almos vagyok mindegy hogy mennyit alszom.
Hasam gorcsolget es a mindjart megjon erzest erzem,de hala nincs meg.
Hatam nagyon faj,mintha leszakadna,a mellem neha neha faj es feszul.
Jovoheten valamelyik nap tesztelek.
Remelem a szulinapi ajandekom egy kisbaba lesz.
Joejt.
Hát igen jó is az ha van egy tesód,nem vagy egyedül,lesz kivel játszani.
És hogy fogadja a hírt vagy még nem mondtátok el neki?
Én is megy a drukk mindenkinek.
Köszönöm,remélem,hogy tényleg az vagyok és nem csak játszanak a hormonjaim.
Tünetek meg vannak még,de ma a teszt rossz volt,így vennem kell még 2-3-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!