Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetett extra peteérés?

Lehetett extra peteérés?

Figyelt kérdés

A mensim első napján (15 napja) voltunk együtt a férjemmel. Azóta nem, mert más városban dolgozik. Pár napja olyan dolgokat érzek magamon, mint két éve a kislányomnál, azaz amikor vee estem teherbe.

Rettenet fáradt vagyok, folyton fáj a fejem, feszülnek és nyomásérzékenyek a melleim, tegnap tegnap előtt feszült a hasam is. És más sem jár a fejemben, csak a terhesség.

Nem vagyunk rákattanva a témára, egyszerüen csak becsúszott egy védekezés nélküli reggel.

normál esetben tegnap lett volna ovun, de a szokásos szúrkálás és az ovu-napi szédelgés elmaradt.

Lehetek terhes "extra peteéréstől" vagy az csak mese?

2015. jún. 29. 15:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem négy gyerekböl három ilyen soronkivüli petéréskor lett, szóval egész biztos nem mese.

Bármikor lehetsz terhes, csak a valószínüsége nem egyforma.

Ha valamiért felfokozott érzelmi állapotban van a nö (akár pozitív, akár negatív az érzelem), az kiválthatja aspontán peteérést - a te esetedben lehetséges, hoyg a ritka alkalom, hogy együtt lehettetek, elég ok erre.

2015. jún. 29. 16:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Bocs, véletlen elment: szóval a legokosabb, ha csinálsz egy tesztet, mert ha akkor terhes lettél, akkor a teszt már kimutatja.
2015. jún. 29. 16:05
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Akkor reggelre beiktatok egy tesztelést :) De az úgy a 16. napon nem lesz még korai?

2015. jún. 29. 16:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha a tüneteket amiatt érzed, akkor nem feltétlenül lenne korai a teszt, bár a spermák 7 napig is életképesek, tehát egyáltalán nem biztos, hogyha összejött a baba, akkor a fogantatás pont aznap történt, úgyhogy akár korai is lehet a teszt.

Én azért tuti nem bírnám ki, hogy ne teszteljek:) Viszont a tüneteid Pms tünetek is lehetnek. Írd majd meg, mit mutatott a teszt!:)

Az extra peteérés amúgy nem mese, egyik barátnőmnek is a ciklus közepi peteérés helyett pár nappal előtte fogant a babája.

2015. jún. 29. 16:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen a tüneteim lehetnek pms tünetek is - de - a szokásos mensis tüneteim mindig az esedékes előtt 3 nappal kezdődnek. Most viszont még van 1 napom vissza.
2015. jún. 29. 17:01
 6/12 A kérdező kommentje:
km..:D 10 napom vissza... lemaradt a 0-a..:D
2015. jún. 29. 17:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem voltak pms tüneteim már a ciklus közepén, pedig nekem sem szoktak lenni, kijött egy csomó pattanás is pont peteéréskor, pedig csak a végén szokott. Szóval a peteérés körül is lehetnek ilyen tüneteid, és bármelyik hónapban felbukkanhat 1-1 szokatlan tünet, pl. addig nem érezted a peteérést sosem, és abban a hónapban meg pont igen.

Bár nekem abból a fentebbi pattanásos hónapból fogant a baba:) De tuti, hogy középidőben. Rengetegen írták viszont már itt, hogy a a legkülönbözőbb időpontokban lettek várandósak, menzesz alatt, nemvárt előtt közvetlenül, távol a peteéréstől:) Drukkolok!

2015. jún. 29. 17:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi..:) ha esetleg tévesen értelmezem a reakcióimat, nem fogok nagyon elkenődni - elenben azonnal közlöm apával, hogy indul a projekt..:D
2015. jún. 29. 17:23
 9/12 anonim ***** válasza:

bármikor lehet ovuláció ez nem mese.

egyébként nekem is volt premens tünetem de terhes vagyok.

leghamarabb a menses elmaradásának napján mutatja ki a teszt

2015. jún. 30. 13:56
 10/12 anonim ***** válasza:

"eghamarabb a menses elmaradásának napján mutatja ki a teszt"

EZ így nem igaz, csak akkor, ha középidöben volt a peteérés.

A tesztek az aktustól számított 8-14 napra már pozitivat mutanak terhesség esetén. (Ez a középidöben történö petéérésnél kb a következö mentesz idejére esne)

2015. jún. 30. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!