Extra peteérés?
Figyelt kérdés
Hőgőrbén hogyan látszódik? 5. dpon vagyok, hányingerem van, folyton wcre járok, érzékeny vagyok a szagokra, ízekre, feszül a pocim, a folyásom is más, feszül a cicim és párom szerint megváltozott az illatom. Pont mint az első babánál (sajnos ő nem maradt velünk). Ezt kb két három napja érzem. De a tünetek még koraiak. Ezért gondolom, hogy nem csak most volt pém, mert mensiig van még durván egy hét.2014. febr. 23. 09:33
1/1 anonim válasza:
Szia! 3 esélyes:
1. Tényleg ovuláció van
2. Terhes vagy. Ugyanezt éreztem én is az előző babánál (kivéve nem változott az illatom). Most ebben a ciklusban is ugyanez volt, sőt végig, elég durván.
3. Nem vagy terhes, egyszerűen annyi szeretnéd a babát, hogy a tested már most fel akar készülni a terhességre, de nincs mi ami beágyazódjon és azt hiszed, hogy ha most nem jött össze akkor valami más bajod van. Egyébként nincs, csak a vágy. Ez volt most velem :) De legalább vége a bizonytalansággal!
Remélem sikerrel jársz :) Majd írd meg mi lett 1 hét múlva! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!