Szerintetek lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Január 21.én jött meg,egy nappal azelőtt már barnáztam. Február 7.én voltam dokinál azt mondta nem volt peteéresem ebben a hónapban. Közben gynex cseppes kúrát csináltam,múlt hét óta szüneteltetem,de még nem jött meg. Hétfőn kellett volna megjönnie,de még nem is érzem, hogy akarna. Fájnak a melleim minden nap jobban. Szerintetek lehetett később mégis peteéresem?2014. febr. 22. 23:50
2/10 A kérdező kommentje:
Nem,nem tudom,hogy lenne-e értelme...
2014. febr. 23. 00:02
3/10 anonim válasza:
ha hétfőn kellett volna megjönnie akkor már igen csak kimutatná . Vegyél egyet és reggeli vizeletből csináld meg igaz már nem is annyira szükséges a reggeli pisi, mert már napközben is kimutatná.
4/10 A kérdező kommentje:
De hát a doki csak látott volna valamit...szóval azt akarom mondani,hogy bizti nem volt a 14. napon mert azt látta volna. Aztán ha később mégis volt peteéresem akkor meg most vagy megse kellett volna még jönnie,vagy terhes lettem közben csak akkor meg később volt a megtermékenyülés és hát akkor meg szerintem még nem mutatná ki.
2014. febr. 23. 00:16
5/10 anonim válasza:
tegyük fel jó időben volt a peteérésed. a doki még nem látott volna semmit, még most is jobb esetben csak 4 hetes vagy. Még most sem látna sokat, szívdobogás még nincs is. Én ajánlanám neked a tesztet, nincs mit veszíteni vele ha negatív és nem jön meg még utána sem akkor megint egy teszt ha az is negatív akkor irány vissza a dokihoz.
6/10 anonim válasza:
bocs 3 hetes nem négy hetes, rosszul írtam. a teszt már kimutatná egy hét késésnél. egy próbát megér.
7/10 A kérdező kommentje:
A peteérést látják, hogy volt-e vagy sem,babábol tudom,hogy még semmit. Mindenesetre biztató vagy :-) Akkor ha hétfőig nem jön meg akkor tesztelek :-)
2014. febr. 23. 00:29
8/10 anonim válasza:
Rendben, igaz nem tudom, hogy bírod ki addig :) szorítok és majd írd meg ha gondolod
9/10 A kérdező kommentje:
Megírom :-) jaj ha nem voltam volna dokinál gondolom elhasznaltam volna már vagy 100 tesztet :-D csak igy most attol tartok, hogy a gynex cseppek miatt van. Olvastam, hogy van akinek az első gynex kúra után sikerült a baba,de van akinek kitolja a menstruációját. Csak ez a mell fájdalom,nem is szokott fájni, most meg fáj nagyon...
2014. febr. 23. 08:50
10/10 A kérdező kommentje:
Pozitív el se hiszem :-D
2014. febr. 24. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!