Az extra peteérés hogy látszik a görbén?
Ez a tavalyi amikor két tüszőm repedt meg, kattintással tudod nagyítani, bébike lett a vége:) látszik be van jelölve melyik nap voltam dokinál uh-on akkor már mondta, hogy van egy összeesett tüsző tehát egy ami megrepedt meg egy másik domináns a másik pfészekbe ami valszín egy-két napon belül reped meg, így is lett.
Nem ugyanarról beszéltek szerintem!
Az extra peteérés, ami mondjuk orgazmus hatására jön létre.
Na azt nem látja előre senki!:)
Ajjaj,akkor én ezt már nem értem!
Arra gondolok hogy pl érezni meg meg vannak a "tünetek" de nem tudom a hő jelzi-e a plusz peteérést is!
Nekem rendszertelen a ciklusom,vagyis hosszú,de a régihez képest van peteérés tünetem!Hogy értsétek:
most csinálom a 3. ciklusomat méréssel és észre vettem hogy mindig a tizen x-edik napon szúr a hasam,lent,jobb vagy bal oldalt(ez ciklusonként változik),akkortól lesz folyásom,nagyon nagyon kívánom a szexet stb stb...még talán ki is pattanásosodom!(ez az időpont beleillene a régi ciklusom hosszába!)
Szóval ahogy nézegettem a görbéimet láttam hogy mindig be van jelölve hogy "ovus fájdalmam" van!De a hőm nem jelzi,tehát nem marad fent,max csak megugrik de nem látványos!
Ebben a ciklusban pár nap(1-2) eltéréssel mind a két oldalam szurkált,ráadásul elég intenzíven!
Szóval érdekelne hogy érhet-e egy ciklusban 2 pete úgy hogy az egyiket nem jelzi a hőmérséklet?
Remélem érthetően írtam le,mert már nagyon én sem értem mi van!:)
Na aki megfejti annak köszönöm!:)
Köszönöm a válaszodat!
Na hát úgy néz ki csak meg volt az ovum! :O Teljesen ki vagyok akadva!
Mondjuk még nem szólom el,de már vagy 5 napja vagy 2 napja(mert volt egy nap kis leesés) fent van a hőm!De hogy őszinte legyek nem is értem!Még csak a 21 napon vagyok!
Csináltam két diagramot is a neten és ott jobban is látszik hogy meg volt!Akkor ez még sem extra peteérés lesz!:)
Kész vagyok!:)Tényleg nem értem!
Na pár nap múlva írok hogy végül tényleg peteérés volt-e!:)
Szia Kedves Utolsó!
Na úgy néz ki hogy pozitív a tesztem,még nagyon halványka,de látható!:):):)A görbém is gyönyörű úgy hogy remélem erősödni fog a csíkocskám!:)
Te teszteltél már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!