Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az extra peteérés hogy látszik...

Az extra peteérés hogy látszik a görbén?

Figyelt kérdés
Látszik egyáltalán?Ha igen akkor ugyan úgy mint a normális?
2012. jún. 22. 20:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz pontosan arra, ha két pete érik?
2012. jún. 22. 21:35
 2/15 anonim ***** válasza:

Ez a tavalyi amikor két tüszőm repedt meg, kattintással tudod nagyítani, bébike lett a vége:) látszik be van jelölve melyik nap voltam dokinál uh-on akkor már mondta, hogy van egy összeesett tüsző tehát egy ami megrepedt meg egy másik domináns a másik pfészekbe ami valszín egy-két napon belül reped meg, így is lett.

[link]

2012. jún. 22. 21:38
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem ugyanarról beszéltek szerintem!

Az extra peteérés, ami mondjuk orgazmus hatására jön létre.

Na azt nem látja előre senki!:)

2012. jún. 22. 22:33
 4/15 A kérdező kommentje:

Ajjaj,akkor én ezt már nem értem!

Arra gondolok hogy pl érezni meg meg vannak a "tünetek" de nem tudom a hő jelzi-e a plusz peteérést is!

Nekem rendszertelen a ciklusom,vagyis hosszú,de a régihez képest van peteérés tünetem!Hogy értsétek:

most csinálom a 3. ciklusomat méréssel és észre vettem hogy mindig a tizen x-edik napon szúr a hasam,lent,jobb vagy bal oldalt(ez ciklusonként változik),akkortól lesz folyásom,nagyon nagyon kívánom a szexet stb stb...még talán ki is pattanásosodom!(ez az időpont beleillene a régi ciklusom hosszába!)

Szóval ahogy nézegettem a görbéimet láttam hogy mindig be van jelölve hogy "ovus fájdalmam" van!De a hőm nem jelzi,tehát nem marad fent,max csak megugrik de nem látványos!

Ebben a ciklusban pár nap(1-2) eltéréssel mind a két oldalam szurkált,ráadásul elég intenzíven!

Szóval érdekelne hogy érhet-e egy ciklusban 2 pete úgy hogy az egyiket nem jelzi a hőmérséklet?

Remélem érthetően írtam le,mert már nagyon én sem értem mi van!:)

Na aki megfejti annak köszönöm!:)

2012. jún. 22. 23:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Én értem mit akarsz mondani, a diagrammos vagyok:) nekem az ovus fájdalom akkor múlt el amikor emelkedni kezdett a hő..mert ugye azért feszít mert nő, meg nagy, és amikor kidurran, kifolyik belőle a folyadék ami a tüszőbe a petesejtet körülveszi, ez a folyadék a hashártyára folyik, ezért hűlik le a testhő, ezért látni ovu környékén, hogy alacsonyabb a hő..de van amikor nem azonnal ömlik ki az afolyadék, hanem a tüsző csak megreped és csordogál belőle napokig,majd úgy reped meg, ilyenkor nem igazán van hőesés,de az ovu megvolt, aztán van az amikor a tüsző megnő, van benne petesejt is, feszít, fáj ovu környékén de nem tud megrepedni, ilyenkor elsorvad, összeesik, vagy cisztává alakul ami mensikor igen nagy fájdalommal szétdurranhat..szóval ez nem látszik a görbén nincs igazán hőleesés ovukor, aztán van az amikor minden tünet ok, van tüsző és minden, de azért nincs a hőgörbén látható leesés mert nem hajnalba repedt mint a nők nyolcvan százalékánál, hanem mondjuk este vagy nappal amikor nem méred a hődet, szóval gobozd ki ezt valahogy:)
2012. jún. 23. 19:03
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Na hát úgy néz ki csak meg volt az ovum! :O Teljesen ki vagyok akadva!

Mondjuk még nem szólom el,de már vagy 5 napja vagy 2 napja(mert volt egy nap kis leesés) fent van a hőm!De hogy őszinte legyek nem is értem!Még csak a 21 napon vagyok!

Csináltam két diagramot is a neten és ott jobban is látszik hogy meg volt!Akkor ez még sem extra peteérés lesz!:)

Kész vagyok!:)Tényleg nem értem!

Na pár nap múlva írok hogy végül tényleg peteérés volt-e!:)

2012. jún. 24. 08:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Na helló,. , hogy áll a görbéd??
2012. jún. 30. 12:56
 8/15 A kérdező kommentje:
Szép magasan van a hőm,szóval már biztos hogy meg volt a peteérésem!3-4 nap és tesztelek ha nem jön meg!:) Majd megírom mi lett az eredmény!
2012. jún. 30. 13:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Nagyszerű, majd várom a beszámolódat:)) én is izgulok, mert én is tesztelni fogok pár nap múlva:) igaz az én bébim még most tölti a négy hónapot jövő héten:)) de azt hiszem apa megint betalált, úgyanúgy, ugyan abban a hónapban ugyan azon a napon mint tavaly ilyenkor:) lehet levágom a tökeit, pár nap és kiderül
2012. jún. 30. 21:05
 10/15 A kérdező kommentje:

Szia Kedves Utolsó!

Na úgy néz ki hogy pozitív a tesztem,még nagyon halványka,de látható!:):):)A görbém is gyönyörű úgy hogy remélem erősödni fog a csíkocskám!:)

Te teszteltél már?

2012. júl. 4. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!