Az extra peteérés hogy látszik a görbén?
Figyelt kérdés
Látszik egyáltalán?Ha igen akkor ugyan úgy mint a normális?2012. jún. 22. 20:21
11/15 anonim válasza:
Szia:) Nagyon örülök:))))))))) Hanyadik dpo-n vagy?:)) szuper, szépen fog a csíkocskád erősödni. Nem én nem teszteltem, holnap fogok, nem jutottam ki tesztet venni, ember dolgozik, az egyik gyerek beteg, a másik még pici és így maradtam itthon..na de majd holnap:))
12/15 A kérdező kommentje:
Szia Utolsó!
Na teszteltél?Kíváncsi vagyok ám!:)
Nem tudom hányadik dpo-n lehettem mert nagyon halványka lett a tesztem,de úgy 12. környékén!
majd írj!:)
2012. júl. 6. 05:33
13/15 anonim válasza:
Szia, teszteltem de negatív lett, a mensim meg sehol egyenlőre.
14/15 A kérdező kommentje:
Szia!
Szerintem ha negatív akkor az is marad! :( Legalább is nálam mindig ez volt!
Én ma lőttem el az utolsó tesztemet és most már nagyon erős a csíkocskám úgy hogy meg vagyok nyugodva!
A kérdésedre vissza térve hogy hányadik dpo-n voltam/vagyok;
a tesztek erősségéből arra következtetek hogy először a 12.,majd 14. és most a 17. dpo-n teszteltem!
Eléggé sokára mensi után lett csak erős pozitív!De a lényeg hogy az!:) Hó végén megyek dokihoz szerintem!
Te meg tartsál ki,remélem minden oké lesz!
2012. júl. 9. 04:54
15/15 anonim válasza:
Szia!! Nagyon örülök, hogy szép a csíkocskád, :)) nekem ma megjött, nem baj:) úgy is picuri még a kisebb,ma töltötte be a négy hónapot, szóval nem vagyok rajta nagyon a harmadikon:)) majd inkább jövőre:)) meg utána:)) még kettőt szeretnénk a meglévők mellé:)) minden jót neked, és légy nagyon boldog, egészséges kismami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!