Ha több tüsző is megérik egy ciklus alatt, elvileg mindnek megvan az esélye a"megmaradásra", beágyazódásra? Úgy értem ha a menzesz után rögtön érik egy, az be tud ágyazódni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 16:35
1/7 anonim válasza:
Hogy-hogy menzesz után rögtön?Úgy gondolod neked többször van peteérésed egy ciklusban?Szerintem ilyen nincs.Azért pete"érés",mert idő kell neki.Átlagosan 13-14 nap körül,persze attól függ,kinek milyen hosszú a ciklusa.
2/7 anonim válasza:
Ja,és beágyazódás... Menzesz után nincs is mibe,hisz akkor még nagyon vékony a nyálkahártya.Van,hogy több tüsző érik,de akkor egy időben.Ilyenkor van esély,hogy ikrek legyenek. Előző voltam.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Jó ez a link,de a kérdező rögtön menzesz "utáni" peteérésről kérdez,ami szerintem nem lehetséges.
5/7 anonim válasza:
Hogy ne lenne lehetséges! Egy barátnőm így lett terhes! Most két éves a fia...
6/7 A kérdező kommentje:
Az ovuteszt ezt mutatja(érzem is)és 2éves lányom is hasonlóképp fogant,csak akkor mivel elsőre összejött nem tudom lett volna"normál"időben is peteérés vagy csak alapból korai volt.Mostanában ahogy figyelem a 16-18.napon szokott lenni a normál pé.De persze lehet,hogy csak a teszt nem jó!
2012. júl. 20. 21:38
7/7 anonim válasza:
Nekem érlelni kell a tüszőket, és középidő előtt 2 naponta járok ultrahangra! Az egyik tüszőm pl. már a 10. napra megérett: 22mm volt, de a másik ekkor még csak 15 mm. Kb. 2 naponta nőnek 3 mm-t, de nem lehet általánosítani. A másik csak a 15. napon repedt ki! Szóval ha a nyálkahártyád már van 7-8 mm amikorra az első kireped, akkor igen, létezik! Főleg ha így fogant a lányod...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!