Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még rá esély hogy megjöjjö...

Van még rá esély hogy megjöjjön? Idegesség miatt késhet 4napot a menzeszem?

Figyelt kérdés
Megszakítással szoktunk együtt lenni, de ne kövezzetek meg érte hiszen eddig ha becsúszott volna egy baba, örömmel vettük volna. Eddig semmi gond nem volt, csak az utóbbi 2hétben rengeteg stresszen estem túl, de ennek legtetejében kiraknak minket a jelenlegi albérletünkből. 2hetet adtak a költözésre és pont most nem jön meg! :( kb 50e Ft-tal lesz több a kiadásunk. Késhet ennyit a stressz miatt? Egyáltalán valakinek késhet ennyit?

2015. jún. 27. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Miert nem veszel tesztet?
2015. jún. 27. 16:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Veszek majd mindenképp, csak úgy gondolom picit várok vele, míg túl nem esünk a költözésen, addig meg mondom nem is akarom tudni, jobb érzés meghagyni a lehetőséget hogy mégsem. Olvastam hogy érettségi előtt álló fiataloknak is szokott késni. Na meg ha két hét múlva tesztelek, még nem kések le semmiről, szívhang kb 7 héten van először úgy tudom. Csak idegesít. Attól hogy terhes lennék, költöznünk kell.
2015. jún. 27. 16:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak egy kis bíztatást várok, hasonló tapasztalatot.
2015. jún. 27. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Költözés előtt jó lenne tudni, emelhetsz -e egyáltalán, vagy mindkettőtöket életveszélyes helyzetbe hozod egy nagyobb súly emelésével és a vetéléssel. Ez nem csak arról szól, hogy neked mi a kényelmes, ha teherbe estél, egy másik ember életéért is felelősséggel tartozol!

A megszakítás pearl indexe 35. Ha rendszeresen így csináljátok, jó eséllyel előbb-utóbb besikerül. 4 napot késhet a stressz miatt, de én tisztáznám a helyzetet mielőbb, mindenki érdekében! Ennyi késésnél már kimutatja a teszt egyértelműen.

2015. jún. 27. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod tudni akkor itt miert kerdezed? :)

Vagy ne foglalkozz vele vagy vegyel tesztet!

2015. jún. 27. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? Ugye csak a stressz miatt késett? Kérlek válaszolj, mert én is ebben a cipőben járok.
2016. aug. 18. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!