Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párom eredménye elég rossz,...

A párom eredménye elég rossz, lassúak a spermái. Érdemes így próbálkoznunk? Van esély?

Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy próbálkozzatok!
2015. jún. 23. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény? Adatokat írj kétlek.
2015. jún. 23. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény? Adatokat írj kérlek.persze hogy lehet próbálkozni de ne idegeskedj add fel éd hidd el hamarosan jön majd a baba.
2015. jún. 23. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze! Tömd meg E vitaminnal, és csinálja az aviva tornát, férfiaknál segít növelni a spermaszámot, és a spermák gyorsaságát is. Van külön férfiaknak készült torna a módszerről készült könyv 2. kötetében, de az alapgyakorlatokat is csinálhatja az elsőből, sőt, azokat együtt is csinálhatjátok, csak ha vele csinálod, akkor figyelj rá, hogy az ovuláció után te már ne csináld intenzíven, csak óvatosan. Sok sikert!
2015. jún. 24. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem akarlak letörni, de én nem hiszek benne. Nálunk is ez volt, kevés sperma, 0 gyors mozgású. Nekünk még inszeminációt sem csináltak, mert nem lett volna értelme, rögtön lombik.

Próbálkozni lehet, de az esély nem nagy.

2015. jún. 24. 10:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Páromnak 5 millió a spermaszama. Rögtön lombikot javasoltak. Doki szerint 10 év alatt 1 % az esély, hogy spontán terhes leszek. Azért én nem adom fel,mindig reménykedek. Ősszel megyünk majd.. Én nem tömöm öt semmivel, inkább gyűjtjük a pénzt a lombikra.
2015. jún. 24. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!