Szerintetek a 6.5hetes terhesen van már szívhang? Akkor kell uh. Ra mennem. Lányommal 8hetesen voltam először akkor már volt!
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 13:27
1/12 anonim válasza:
A dokim azt mondta, hogy ha nem jön meg és pozit tesztelek, akkor rá 2 hétre menjek vissza, mert valószínű, hogy akkor már lesz szívhang.
2/12 anonim válasza:
4.héttől ver a szíve, bár akkor azt még hallani nemigen lehet, inkább csak látszik UH-n.
3/12 anonim válasza:
Nekem 6 hetes 1 napos terhességnél már volt szívhang.
4/12 A kérdező kommentje:
De jó:-)Akkor megnyugtattatok!Doki nem mondta csak hogy ha akkor minden oké kiadja védőnőhöz a papírt.4hét5naposan nézett akkor már látszott a petezsák.Köszi lányok a gyors válaszokat:-D
2010. márc. 2. 13:36
5/12 anonim válasza:
Tényleg nem rosszindulatúan kérdezem, de hová ez a nagy sietség? hogy 4 hét 5 naposan már orvoshoz mész?
6/12 anonim válasza:
A fogantatás utáni 25. naptól van szívcsőpulzálás, de ezt nem mindig látni ekkor még ultrahangon. Nekem 6+3 hetesen nem látszott még. Ne rohanj annyira, ha egy héttel később mégy, már biztosan látszani fog.
34h km
7/12 A kérdező kommentje:
14:49es!Nem harizom:-)Nagyon fájt a bal petefészkem már pár napja és gondoltam ez nem normálos,ezért mentem és jol tettem,mert nagyon keménynek találta a méhem és kilökődés gyanuja volt!Adott utrogestant meg magnebét és azota nem fáj hála égnek!Mondta meg kell nyugodjon a méh!Én se mentem volana ha nem fájt volna nagyon:-(6.5hetesre pedig a doki rendelt vissza kontrollra!
2010. márc. 2. 15:03
8/12 A kérdező kommentje:
jav:normális és volna:-)
2010. márc. 2. 15:04
9/12 anonim válasza:
Aha! most már értem, olyan sokan mennek el ilyen hamar, panasz nélkül, utána meg kétségbe vannak esve, hogy nem látszódik semmi!
10/12 A kérdező kommentje:
15:08as!Igazad van én sem szeretek fölöslegesen menni,sőtt most is bizonytalan voltam hogy kinevet hogy minek mentem,de hála ég jo hogy elmentem..Remélem lesz szívhang és minden rendben lesz!
2010. márc. 2. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!